Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΗΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Καμία σχεδόν ομάδα δε θεωρεί «εντός προγράμματος» ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Ναύπακτο. Στην πραγματικότητα, τα παιχνίδια αυτά θεωρούνται εκ των προτέρων «χαμένα». Οι μισές ομάδες δεν ασχολούνται καν, και οι άλλες μισές υποχρεώνονται να λένε το παλεύουν, για να μη γκρινιάζουν οι φιλάθλοι τους, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ειδικά για τους τελευταίους βαθμολογικά, οι εκτός αγώνες με τον Ναυπακτιακό, μοιάζουν περισσότερο με εκδρομή, που προσφέρει ευκαιρία για αναψυχή στην όντος ωραία παραλία. Κι όμως οι «μάγκες» του ΑΧΕΛΩΟΥ, πήγαν και κοίταξαν στα μάτια τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, κι έχασαν πως έχασαν, (με πέναλτι αρκετά αμφισβητούμενο για άλλη μια φορά), και δίκαια φωνάζουν πάλι οι Αγγελοκαστρίτες.
Αναμφισβήτητα, το αγωνιστικό μέλλον του ΑΧΕΛΩΟΥ βρίσκεται σε οριακό σημείο. Δε χρειάζεται, όμως, πανικός. Ο «πόλεμος» και η μεγάλη μάχη έρχεται σε μια βδομάδα. Η ήττα στη Ναύπακτο ήταν μια αναμενόμενη «δυσάρεστη παρένθεση». Η αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με το Ευηνοχώρι,  που είναι σχεδόν στην ίδια μοίρα με εμάς, είναι "σταθμός". Κανονίστε το πρόγραμμά σας για το Σάββατο που μας έρχεται. Ακυρώστε τα  όλα, πάρτε το καφέ σας «ανά χείρας» , και κατέβητε το άλλο Σάββατο το απόγευμα στην Κακαβαριά. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, παρά μόνο η νίκη. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ θα κερδίσει, γιατί αν χάσει χάθηκε. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό. Οι μέσα και οι έξω απ’ το γήπεδο.
Καστρινός.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ nafpaktianews.gr.
Ο Ναυπακτιακός πήρε την νίκη επι του Αχελώου Αγγελοκάστρου με σκορ 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά έλεγχε το παιχνίδι από το ξεκίνημα και είχε τις ευκαιρίες να  σημειώσει και περισσότερα γκόλ. Αξίζει να σημειωθεί πως δυο φορές ο Πιστιόλης έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα στο 3’και το 82’ όμως και οι δύο φάσεις σταμάτησαν ως οφ σάιντ. Στο 32’ ήρθε  το γκολ για την ομάδα της Ναυπάκτου από την άσπρη βούλα σε μια φάση που ξεκίνησε με τον Σταύρο Λαγό να μην μπορεί να νικήσει τον Μπούτιβα όμως στην εξέλιξη της ανατρέπεται ο Πιστιόλης, ο κ. Ντζάνης υπέδειξε πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται , την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Λαγός και έδωσε το προβάδισμα στο Ναυπακτιακό.  Έτσι ο Ναυπακτιακός Αστέρας συνέχισε αήττητος για 9η αγωνιστική.
Το φίλμ του αγώνα: 

3’ Ο Πιστιόλης στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα υποδεικνύεται μετά από ασιστ του Λαγού από τον Α’ βοηθό κ. Βαλιάνο ως οφ σάιντ.
27’ Διαγώνιο συρτό σουτ του Καμέννου μέσα από τη μεγάλη περιοχή αποκρούεται δύσκολα από το Μπούτιβα
31΄ Ύστερα από σέντρα του Μπράνη και κεφαλιά του Φλέγκα ο Μπούτιβας αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
32’ Ο Λαγός από θέση τετ α τετ δεν μπορεί να νικήσει το Μπούτιβα που αποκρούει με τα πόδια όμως στην εξέλιξη της φάσης ο διαιτητής Ντζάνης παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων  καταλογίζει πέναλτι σε ανατροπή του Πιστιόλη. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Λαγός και κάνει το 1-0 .
45’ Σουτ του Πιστιόλη από την γωνία της μικρής περιοχής η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
51’ Ο Μπούτιβας με μακρινό σουτ προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Πετσίνη η μπάλα όμως περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
54’ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου μπλοκάρει ο Μπούτιβας.
59’ Σουτ του Λ. Καλαοκαίρη αποκρούεται με διπλή προσπάθεια από το Πετσίνη.
64’ Ο Ψυχογιός κερδίζει τη μπάλα από τον Καλοκαίρη όμως ανοίγει τη μπάλα και ο Μπούτιβας προλαβαίνει και αποκρούει πέφτοντας στα πόδια του.
77’ Αδύναμο σουτ του Δημητρακόπουλου αποκρούει εύκολα ο Μπούτιβας.
82’Κοντινή κεφαλιά του Πιστιόλη καταλήγει στα δίκτυα όμως  ο επιθετικός του Ναυπακτιακού υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ από τον δεύτερο βοηθό  κ. Κωνσταντάρα.
83’ Σουτ του Καλαβρουζιώτη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Πανουργιάς) :Γ. Πανουργιάς: Πετσίνης, Καχανάς, Μπράνης (80’ Νασόπουλος), Φλέγκας , Ζαχαρόπουλος , Καλαβρουζιώτης, Ανδριτσόπουλος  (74’ Δημητρακόπουλος), Καμμένος (46’  Ψυχογιός), Θεοχάρης, Λαγός , Πιστιόλης.
Αχελώος Αγγελοκάστρου  (Ανδρέας Τσιλίκας) : Μπούτιβας Μ., Καλοκαίρης Λ., Μπαμπάτσικος (80’ Παπουτσής), Βαγενάς, Καλοκαίρης Ν., Μπούτιβας Α., Ρουσογιάννης (72’ Σαγανάς), Ζαλοκώστας Λ., Αλεξάκης,Τσώνης, Ζαλοκώστας Ευ. (85’ Καραλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια :