Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΟΞΑ.

Η παθιασμένη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΑΧΕΛΩΟΥ τη σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στο Καινούργιο αποτελεί μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη.  Άλλη μια ακόμα «έξοδος» ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Κανένας, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάει τα εγκλήματα της σφυρίχτρας της προηγούμενης αγωνιστικής, που ανάγκασαν τον Αχελώο να στερηθεί σήμερα τρείς βασικούς παίχτες, και που κάνει πιο σημαντική τη σημερινή επιτυχία.
Στο απαξιωμένο κι εφέτος ελέω διαιτησίας τοπικό πρωτάθλημα, ένας νορμάλ φορμαρισμένος ΑΧΕΛΩΟΣ αρκεί, για να διασφαλίσει τον στοιχειώδη αγωνιστικό στόχο της άνετης παραμονής στους μεγάλους του νομού, και να εκθέσει ανεπανόρθωτα, αρκετούς ηλίθιους που θέλουν να παίρνουν αποφάσεις μακριά απ’ τα γήπεδα, βλάπτοντας ανεπανόρθωτα το ποδόσφαιρο του τόπου μας.      Καστρινός.
Το Αγρινιώτικο olatagoal γράφει για το παιχνίδι.
Σημαντική νίκη βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας σημείωσε ο Αχελώος Αγγελοκάστου  στο γήπεδο Καινουρίου απέναντι στην τοπική Δόξα με σκορ 1-3 αγωνιζόμενος από το 44' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ξανθόπουλου. Οι καινουργιώτες που γνώρισαν την 8η ήττα του σε 10 αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 βαθμούς.
Το φίλμ του αγώνα: 
6' Σουτ Καλοκαίρη άουτ
14' Σουτ Κακούρη άουτ
25' Σουτ Ταμπάκη στο δοκάρι
30' Γκοοολ 0-1 Ο Αχελώος παίρνει κεφάλι στο σκορ με γκολ του Καλοκαίρη
37' Ακυρώνεται γκολ για τη Δόξα καθώς ο Κακούρης ήταν οφσάϊντ
42' Γκοοολ 1-1 Μετά από αδυναμία της άμυνας του Αχελώου να απομακρύνει τη μπάλα ο Μπλάνης με κεφαλιά ισοφαρίζει
64'  Σουτ του μαντζάνα στο δοκάρι
70' Γκοοολ 1-2 Ο Μανζάνας με πλασέ βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του
81' Γκοοολ 1-3 Ο Αλεξάκης με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνει το 1-3
84' Ο καρόπουλος με φάουλ σημαδεύει το δοκάρι
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Πάνος Ασπρογιάννης): Ευθυμίου, Σούσα, Κωνσταντίνου, Σαλμάς, Γκορόγιας (72΄ Ασημακόπουλος), Κόκκαλης, Αυγέρης (75΄ Καρόπουλος), Στρεμμένος (73΄ Γκρίζης), Τζωρτζόπουλος Σ., Μπλάνης, Κακούρης.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Βαγενάς, Μπούζας, Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπέτσικας, Αλεξάκης, Ταμπάκης, Ζαλοκώστας Ε. (70΄ λ.τ. Καραλής), Καλοκαίρης (88΄ Φάτσαλης), Μαντζάνας (84΄ Σερμεντζέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :