Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΦΛΟΓΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΤΟΝ ΕΚΑΨΕ.

Σίγουρα, η φίλαθλη υπερηφάνεια πληγώνεται όταν χάνεις από μία νεοφώτιστη ομάδα όπως η γειτονική ΦΛΟΓΑ της Παλαιομάνινας, που πρίν 5-6 χρόνια δεν την ήξερε ούτε ο κεντρικός Καφετζής του χωριού. Άλλο πράγμα, όμως, η στενοχώρια και άλλο η απαξίωση. Τα πράγματα αλλάζουν και τα γεγονότα πρέπει να προσεγγίζονται πλέον στην πραγματική τους διάσταση.
Η ομάδα του ΑΧΕΛΩΟΥ, έχει μια ισορροπημένη εικόνα στο γήπεδο, με εμφανή αγωνιστική διάθεση. Αυτή είναι η φετινή ομάδα, και με τη σκληρή δουλειά, προσπαθεί να σώσει τη παρτίδα σε κάθε παιχνίδι.
Η Παλαιομάνινα επένδυσε χρήμα για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Απέκτησε παίκτες την αφρόκρεμα σχεδόν του νομού. Και για μία τέτοια ομάδα, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από ένα γρήγορο γκολ διότι της προσφέρει τη δυνατότητα να παίξουν ‘το ποδόσφαιρο που ξέρουν’ οι ακριβοπληρωμένοι παίχτες της χωρίς να αγχωθούν για το δημιουργικό κομμάτι.
Η ομάδα του ΑΧΕΛΩΟΥ - αυτή που είναι - παλεύει μέχρι το 90 λεπτό και προσπαθεί να ανατρέψει το κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Δε μπορεί κανένας να την κατηγορήσει για απάθεια ή μειωμένη απόδοση. Κι αν οι ποδοσφαιριστές κοιτάζουν τον κάθε αντίπαλο μέσα στα μάτια, τότε κανένας δε μπορεί να τους κατηγορήσει, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όσο υπάρχει υγιής νοοτροπία, και διαρκής προσπάθεια για βελτίωση,  θα συνεχίζει να υπάρχει στήριξη...            Καστρινός. 
Το αθλητικό site του νομού olatagoal έγραψε για το παιχνίδι.
Με δύο γκολ του Τζουλιάνο Μούτσα η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 2 - 0 τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Δοκιμίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο το "καθάρισαν" και είχαν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 7ο λεπτό όταν ο Καρύμπας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Παπαδόπουλος από κοντά δεν έπιασε καλά την προβολή με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στο 9΄ ο Καρύμπας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κλιάφας δεν κατάφερε να διώξει και ο Τζουλιάνο με κοντινή προβολή έκανε το 1 - 0. Στο 27΄ ο Παπαδόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ξευγένης από κοντά έπιασε την κεφαλιά που έδιωξε ο Κλιάφας εντυπωσιακά και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Μπούζας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν στο 36΄, όμως ο Ρόκκος απέκρουσε εύκολα την εκτέλεση φάουλ του Αλεξάκη. 
Στο 53΄ Καρύμπας και Νούλας συνδυάστηκαν με το δεύτερο να βγάζει τη σέντρα και τον Κοκκαλη να μη βρίσκει καλά τη μπάλα που κατέληξε άουτ. Στο 59΄ ο Ξευγένης με τακουνάκι έβγαλε στον Τραγουλιά που έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κλιάφας έδιωξε τη μπάλα, όμως ο Τζουλιάνο πριν σκάσει στο έδαφος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2 - 0. Στο 68΄ ο Κόκκαλης μετά τη σέντρα του Τραγουλιά από δεξιά έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 71΄ ο Ταμπάκης έπιασε το σουτ που κόντραρε, ο Σερμετντζέλης πρόλαβε τη μπάλα και έπιασε το πλασέ, όμως ο Ρόκκος έκλεισε σωστά τη γωνία και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 72΄ ο Καρύμπας ξεκίνησε την αντεπίθεση, βρήκε τον Ξευγένη που μπήκε στην περιοχή, άνοιξε όμως δυνατά στον Κόκκαλη που πρόλαβε ελάχιστα τη μπάλα που πέρασε άουτ και στο 77΄ σε παρόμοια φάση ο Ξευγένης άνοιξε σωστά στον Κόκκαλη, που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο Μούτσα, Νούλας, Ξευγένης (78΄ Κοκκώνης Σπ.), Καρύμπας (86΄ Καρτσακλής), Παπαδόπουλος (46΄ Κόκκαλης).
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος, Φούντας, Μπούζας, Κωνσταντίνου (70΄ Σερμεντζέλης), Βαγενάς, Αλεξάκης, Ταμπάκης (78΄ Φάτσαλης), Αριστόπουλος (63΄ Μαντζάνας), Καλοκαίρης, Τζαμαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :