Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ: ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ.

Το τρίποντο σήμερα στην «Κακαβαριά» απέναντι στην «ομογήπεδη» γειτονική ομάδα του Αετού Σταμνάς είναι πολύτιμο βαθμολογικά. Η ελπίδα, όμως, δεν προκύπτει μόνο από τη νίκη αλλά κυρίως από την ανατροπή, και ανεξάρτητα απ’ το αποτέλεσμα το θετικό μήνυμα είναι ότι ο ΑΧΕΛΩΟΣ του δευτέρου ημιχρόνου, είχε επιτέλους "αρχή, μέση και τέλος", κι αυτό είναι μια σημαντικότερη παρακαταθήκη.
Ο Βασιλείου στο ημίχρονο ζήτησε από τους παίκτες "απλά πράγματα" (στα οποία έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν) δηλαδή με απλά λόγια, ο Χρήστος προσάρμοσε το σύστημα στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών και δεν ζήτησε να εφαρμόσουν τίποτα συστήματα. Έτσι αποκρύφτηκαν οι ατομικές αδυναμίες και αναδείχτηκε η ομαδική προσπάθεια.
Και με αυτή τη στρατηγική της ομοιογένειας, που μετά και το σημερινό επιτυχημένο πείραμα θα επιβάλει πιστεύω ο έμπειρος τεχνικός θα φανεί και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ΑΧΕΛΩΟΥ.  Πάνω σε αυτό ακριβώς το κομμάτι πρέπει να εστιάσει η ομάδα, και να γίνει η νέα αγωνιστική της ταυτότητα.
Καστρινός.
Το παιχνίδι όπως το καταγράφει το φιλικό αθλητικό site: olatagoal.
Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήρε τη νίκη με 2 - 1. Πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σταμνάς, όμως στο δεύτερο χάρη και στις αλλαγές του Χρήστου Βασιλείου ο Αχελώος ανέτρεψε μέσα σε 4 λεπτά το σκορ και πήρε το "τρίποντο".  
Στο 11ο λεπτό μετά τη σέντρα του Τζαμαλή ο Ταμπάκης έπιασε την κεφαλιά που απέκρουσε εύκολα ο Σπυρόπουλος. Στο 26΄ ο Κοκοσούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Γούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρόκκος εκτέλεσε πλάγιο από δεξιά ο Τζαμαλής με κεφαλιά έφερε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Μπούζας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ στη μεγάλη ευκαιρία του Αχελώου στο πρώτο μέρος. Στο 32΄ το σουτ του Φραγκούλη πέρασε άουτ και στο 42΄ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τζαμαλή. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Κοκοσούλας εκτέλεσε το φάουλ και ο Σωτήρης Τσιλιπάνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ στο 45΄. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χρήστος Βασιλείου προχώρησε σε δύο αλλαγές αλλά και σε εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα. Στο 48΄ η καρφωτή κεφαλιά του Μπούζα μετά το κόρνερ του Καλοκαίρη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 54΄ ο Τζαμαλής έκλεψε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, προχώρησε και με σουτ νίκησε το Σπυρόπουλο κάνοντας το 1 - 1. Και στο 58΄ ο Φούντας έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Αλεξάκης με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2 - 1. Στη συνέχεια ο Αετός πίεσε, όμως στη μοναδική φάση που έφτασε με αξιώσεις στην περιοχή ήταν στο 70΄ όταν Παστρωμάς και Κουσκούνης συνδυάστηκαν με τη μπάλα να φτάνει στο Μπαλάφα, που έπιασε δυνατό σουτ, όμως έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βασίλης Κλιάφας. 
Πολύ καλή η διαιτησία του Κέκελου και των βοηθών Γαλανόπουλου και Ασημάκη.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος, Μπούζας, Ξανθόπουλος (46΄ Φούντας), Κωνσταντίνου, Αριστόπουλος, Αλεξάκης, Ταμπάκης, Τζαμαλής, Καλοκαίρης (75΄ Σερμεντζέλης), Φάτσαλης (46΄ Βαγενάς).
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Παναγιώτης Βάρρας - Βασίλης Παστρωμάς): Σπυρόπουλος, Μπούρος, Χόντος, Φράγκος Λ., Τσιλιπάνος Σ., Ασπρογιάννης, Φραγκούλης (36΄ λ.τ. Κουσκούνης), Μπαλάφας, Κουκογιάννης, Γούλας (77΄ Φράγκος Γ.), Κοκοσούλας (59΄ Παστρωμάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια :