Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ.Αφού δεν άφησαν «λίθο επί λίθου» μοιράζουν τώρα και χωράφια για τον ψήφο. Διαβάστε παρακάτω τι θυμήθηκε τώρα προεκλογικά ο «Εθνοπατέρας» και τιμήστε τον καταλλήλως στη κάλπη αγρότες συγχωριανοί.
Εντατικές είναι οι προσπάθειες του Βουλευτή Ανδρέα Μακρυπίδη ώστε η πρώην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (και νυν Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου – ΕΤΑΔ ΑΕ) να δημοπρατήσει επιτέλους την έκταση του Κτήματος Αγγελοκάστρου.
Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μακρυπίδης, αξιοποιώντας την παρουσία του νέου Προέδρου της ΕΤΑΔ ΑΕ κ. Κων/νου Μανιατόπουλου και του Δ/ντος Συμβούλου κ. Γρηγόρη Δούνη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δ.Ε.Κ.Ο. της Βουλής (Τετάρτη 4/4/20120), τους γνωστοποίησε το θέμα και ζήτησε επιτακτικά την άμεση εξέταση και αντιμετώπιση του. Ζήτησε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία δημοπράτησης του ΒΚ 915 Δημόσιου Κτήματος Αγγελοκάστρου έκτασης 250 στρεμμάτων περίπου, το οποίο αν και με αμετάκλητη δικαστική απόφαση του Αρείου Πάγου (αριθμ. 569/2008) ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, εν τούτοις αδικαιολόγητα δε δόθηκε ακόμα για δημοπράτηση, με αποτέλεσμα εδώ και τέσσερα (4) χρόνια να μην αποδίδεται σε ενδιαφερόμενους αγρότες, με κόστος τόσο στους ίδιους όσο και στο Δημόσιο, προκαλώντας εν τέλει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση τους.
Η νέα Διοίκηση της ΕΤΑΔ αφού άκουσε τις παρατηρήσεις του Βουλευτή, δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει κατά προτεραιότητα το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση του.
Όσοι πιστοί προσέλθετε αδέρφια. Θα φέρουνε και παραλία κάτω στην Κακαβαριά.
Κώστας Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :