Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Έπειτα από αρκετά χρόνια αναμονής, το «θαύμα» έγινε. Το χέρι του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, που είναι τώρα τοπική ενότητα ο τέως Δήμος Αγγελοκάστρου, σήκωσε τον ηλεκτρικό διακόπτη, και ολόκληρη ή Κακαβαριά, πλημύρισε από φως. Οι έξη πυλώνες του γηπέδου με τους μεγάλους προβολείς, έκαναν μέρα το σκοτάδι του γηπέδου, και γέμισαν χαρά τους Αγγελοκαστρίτες, που παρευρέθηκαν στη σεμνή αυτή τελετή του πρώτου ανάματος των προβολέων.
Ένα μεγάλο μπράβο σ’ όσους ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα και κατάφεραν να υλοποιήσουν το παρατημένο εδώ και χρόνια σημαντικό αυτό έργο για τον αθλητισμό της περιοχής. Στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θύμιο Γρίβα, στη δημοτική σύμβουλο Αγγελοκάστρου Ξανθή Μπούτιβα που το κυνήγησε με πάθος, στον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Δημήτρη Αρωνιάδα, και τέλος στον Αγγελοκαστρίτη δημοτικό υπάλληλο Πάνο Γιανιώτη που βόηθησε κι αυτός με κάθε τρόπο.
Σε τέτοιες δύσκολες εποχές για τον τόπο μας, και μια πέτρα να καταφέρεις να βάλεις κάπου, είναι έργο, κι αυτή η προσπάθεια δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει.
Κώστας Μπούτιβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :