Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΝΙΚΗ ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.

Όταν είσαι ναυαγός στη μέση στο πέλαγος, σαν αυτούς τους φουκαράδες τους πρόσφυγες στο Αιγαίο, μεγάλο πράγμα να βρεις ένα σωσίβιο για να αναθαρρήσεις. Ξέρεις καλά ότι δε σώθηκες, αλλά αισθάνεσαι απέραντη ικανοποίηση διότι θα έχεις την «πολυτέλεια» να πάρεις τουλάχιστον μια ανάσα. Να ξεκουραστείς από το θαλασσοδάρσιμο των κυμάτων, να ηρεμήσεις και να σχεδιάσεις το σχέδιο που θα σε βγάλει στη στεριά. Να ανακτήσεις την καταρρακωμένη ψυχολογία σου, να ανασυνταχθείς και να συνεχίσεις πιο δυνατός τη μάχη για επιβίωση. Όταν όμως, βολοδέρνεις στον ωκεανό χωρίς καμία ανάσα χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία και τύχη βουνό για να βρεις τη χαμένη στεριά.
Ακριβώς αυτό το ρόλο παίζει η νίκη του ΑΧΕΛΩΟΥ σήμερα απέναντι στον τέως πανίσχυρο ΑΡΗ Αιτωλικού . Είναι μία βαθιά ανάσα για την ομάδα, η οποία προσφέρει στον ΑΧΕΛΩΟ πολύτιμο χρόνο ώστε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του, για τον συνεχιζόμενο αγώνα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του νομού.
Και ένα απ’ τα κλειδιά για να αποφύγει ο ΑΧΕΛΩΟΣ φέτος τον υποβιβασμό, είναι η βελτίωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών και η πίστη στις δυνατότητές τους, μόνο για νίκες από εδώ και πέρα, ώστε να αναστραφεί το αρνητικό ως τώρα κλίμα. Πάμε ορέ λεβέντες με ψυχή για να κερδίσουμε το στοίχημα κι εφέτος.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :