Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ.

Όταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία απ’ τις τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα, το αποτέλεσμα λίγο πολύ είναι αναμενόμενο. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση και προβληματίζει είναι η αγωνιστική συμπεριφορά των Αγγελοκαστριτών σε παιχνίδια που… καίνε.
Ο ΑΧΕΛΩΟΣ δεν έβγαλε σήμερα περισσότερη ενέργεια από τον αντίπαλο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Το ένστικτο της επιβίωσης κρύφτηκε και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός δεν εμφανίστηκε ποτέ. Παρά την κρισιμότητα των περιστάσεων, τα αντανακλαστικά θύμιζαν ηλικιωμένο ετοιμοθάνατο. Όπως θα έλεγε κι ο Νίκος Αλέφαντος, οι παίκτες έπρεπε σήμερα απλώς να "φάνε τη μπάλα" και ίσος έτσι κάτι έπαιρναν. Δεν το έκαναν και μοιραίος ήταν ένα ακόμα θύμα του Ναυπακτιακού Αστέρα και μάλιστα και με μεγάλο σκόρ.
Καστρινός.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΠ’ ΤΟ OLATAGKOAL.GR
Το αήττητο σερί του Αχελώου Αγγελοκάστρου στις τελευταίες αγωνιστικές έσπασε ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Η ομάδα του Δημήτρη Κάκκου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 4 - 0 στο Αγγελόκαστρο και απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την κορυφή και δύο από τη δεύτερη θέση. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλύτερα και ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην αριστερή πλευρά του Αχελώου. Στο 9ο λεπτό ο Ανδριτσόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καζανά και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0 - 1. Στο 32΄ ο σκόρερ έγινε δημιουργός κάνοντας τη σέντρα με την οποία ο Θεοχάρης έκανε το 0 - 2. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ζαχαρόπουλος νίκησε το Μπούτιβα και έγραψε το 0 - 3. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έριξαν στροφές, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και με την είσοδο του Πιστιόλη πίεσαν ξανά. Ο πρώτος σκόρερ του Ναυπακτιακού σκόραρε στο 77΄ κάνοντας το 0 - 4, του ακυρώθηκε γκολ στο 85΄ και κοντά στη λήξη του αγώνα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή από το Βαγενά με το Γκιάφη να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Το φιλμ του αγώνα.
2΄ Σέντρα του Βρουσάι κεφαλιά του Ψυχογιού έφυγε άουτ.
5΄ Σέντρα του Καζανά ο Θεοχάρης πιάνει την κεφαλιά που κοντράρει και ο Μπούτιβας μαζεύει.
9΄ Γκολ. Σέντρα του Καζανά από δεξιά ο Ανδριτσόπουλος με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
18΄ Σουτ του Ανδριτσόπουλου από δεξιά μέσα στην περιοχή έφυγε άουτ.
21΄ Κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου στο Θεοχάρη που κάνει το σουτ και αποκρούει ο Μπούτιβας. 29΄ Σουτ του Καλαβρουζιώτη πέρασε άουτ.
32΄ Γκολ. Σέντρα του Ανδριτσόπουλου ο Θεοχάρης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 2. 40΄ Ο Ανδριτσόπουλος βγαίνει τετ α τετ με το Μπούτιβα, όμως με ψηλοκραμαστό πλασέ στέλνει τη μπάλα άουτ.
44΄ Γκολ. Πάσα του Θεοχάρη στο Ζαχαρόπουλο που σουτάρει στη δεξιά γωνία του Μπούτιβα για το 0 - 3.
65΄ Σουτ του Στάθη Ζαλοκώστα έφυγε άουτ.
73΄ Σουτ του Κοτούμπα φεύγει άουτ.
77΄ Γκολ. Ο Ανδριτσόπουλος με βαθειά μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Πιστιόλη που περνάει τον Τσιλίκα και σε κενό τέρμα σημειώνει το 0 - 4.
85΄ Ο Πιστιόλης σκοράρει, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
90΄ Οι φιλοξενούμενοι ζητάνε πέναλτι σε ανατροπή του Πιστιόλη από το Βαγενά με το Γκιάφη να λέει "παίζεται".
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ. (46΄ Τσιλίκας), Σαγάνας, Βαρβάτος, Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν. (72΄ Κοτούμπας), Μπούτιβας Α. (63΄ Καρατζογιάννης), Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ., Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Ε., Τσούμαρης.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Κάκκος): Πετσίνης, Καζανάς, Βρουσάι, Νασόπουλος (70΄ Δημόπουλος), Φλέγκας, Καλαβρουζιώτης (56΄ Γιαννόπουλος), Ανδριτσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ψυχογιός (70΄ Πιστιόλης), Θεοχάρης, Μιχαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :