Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΣΤΟ 90 ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΑΝΕ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΞΥΓΟΝΟ.

Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν κι ο ΑΧΕΛΩΟΣ άρχισε πια να ζει το μαρτύριο της σταγόνας. Μαζεύει τους βαθμούς όπως ο διψασμένος στην έρημο τις σταγόνες της βροχής, και βλέπει ότι πάλι μπορεί να μη φτάσουνε να ξεδιψάσει.
Ανεξάρτητα της μεγάλης σημερινής νίκης, η βαθμολογική αναρρίχηση πάλι δεν είναι ικανοποιητική καθώς συνεχίζεται η διαφορά των βαθμών απ’ τη ζώνη που οδηγεί στην απευθείας παραμονή στην κατηγορία, χωρίς τη «καρμανιόλα» των μπαράζ. Υπάρχουν φυσικά θετικά στοιχεία, όπως η αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα παιχνίδια και το ανεβασμένο ένστικτο της επιβίωσης. Ωστόσο, το σημερινό τρίποντο δεν είναι πια επαρκές δείγμα σωτηρίας. Άρα, το τρίποντο αυτό όπως αποδεικνύεται δεν αποτελεί ακόμα την μεγάλη χαρμόσυνη είδηση.
Επομένως χρειάζεται απαραίτητη εκτός έδρας νίκη, με το αυτονόητο καμιάς απώλειας στην έδρα του. Καλώς ή κακώς, το θέμα επιβίωσης η όχι του ΑΧΕΛΩΟΥ έχει μπροστά του ακόμα μεγάλες συμπληγάδες, κι ο κόσμος του πολλά ακόμα υπογλώσσια στη τσέπη του, μέχρι να πει οριστικά το αχχχ ανάσανα.       Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :