Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Στη νέα ελπιδοφόρα φουρνιά πιτσιρικάδων ποδοσφαιριστών απ’ το Αγγελόκαστρο, φιγουράρει και το όνομα ενός 15χρονου παλικαριού, βασικού στελέχους στην Κ17 ομάδα της Α.Ε.Κ. Αθηνών. Του Γιώργου Κ. Μπούτιβα. Και ο μικρός κλωτσάει το τόπι και το κλωτσάει καλά.
Χαμογελαστός γίγαντας. Οι δύο λέξεις που περιγράφουν τον Γιώργο. Και με πολύ πάθος για τη μπάλα και το γκολ. Γεννήθηκε εκεί κοντά στην έδρα της Α.Ε.Κ στο Περισσό το 1999 και συνεχίζει να ζει εκεί έως σήμερα συνδυάζοντας το σχολείο με την αγάπη του για τη μπάλα. Κλώτσησε το τόπι για πρώτη φορά στα 8 του στα τσικό της A.E.K  για να παραμείνει στη συνέχεια στις ακαδημίες της.
«Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να παίζω βασικός. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Απαιτεί πολλή δύναμη και τεχνική. Δεν θέλω να αφήσω ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία στον επιθετικό τομέα και να περιμένω μόνο τις προωθήσεις σε στημένες φάσεις. Τρέχω συνέχεια μες το γήπεδο θείε,» μου λέει ο νεαρός επιθετικός, και βλέπεις το πάθος του για το ποδόσφαιρο, να καθρεφτίζεται στα μάτια του.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :