Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΛΕΥΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.



Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη λέει μια παροιμία. Κι αυτό έγινε χθες στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με αντιπάλους τον ΑΧΕΛΩΟ και τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.  Το αποτέλεσμα: Ένα παιχνίδι «σούπα», μίζερο και άτονο με λίγες φάσεις μπροστά απ’ τα δύο τέρματα. Όπως ένα φάουλ στο 25ο που έβγαλε ο τερματοφύλακας του Αχελώου, ένα καλό σούτ του Μάκου στο 31 που έφυγε άουτ και μια κεφαλιά του Καλοκαίρη έπειτα απο καλοχτυπημένο φάουλ  του Στάθη Ζαλοκώστα που έγλυψε το δοκάρι. Αυτά για το πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο δεν υπήρξαν σχεδόν καθόλου φάσεις, παρά το περισσότερο τρέξιμο των φιλοξενουμένων και την εμφανή κόπωση του ΑΧΕΛΩΟΥ στο τέλος του αγώνα.  
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Καραλής Ευαγ., Φούντας (72΄ Ταμπάκης), Ρόκκος, Κωνσταντίνου, Τζαμαλής, Βαγενάς, Αλεξάκης, Καλοκαίρης (82΄ Μήτσος), Ζαλοκώστας Ευστ., Φάτσαλης (56΄ Αριστόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Κώστας Τάκος): Κατσαβοχρήστος, Αλπέντζος, Λαμπρακόπουλος, Ντίνος, Γαρούφης, Τάκος, Τζαμαλίς, Κατσιμάρης (86΄ Βδουκάκης), Κοντοπάνος, Μάκος (72΄ Μπουκουβάλας), Τσοπανάς (61΄ Φορτωτήρας).
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :