Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙ.

Tο αστέρι των Χριστουγέννων να φωτίσει την Ελπίδα περίμεναν όλοι στο Αγγελόκαστρο, και ως αναφορά τον ΑΧΕΛΩΟ την αγαπημένη ομάδα του χωριού, να βρει και την αναμενόμενη αγωνιστική ανάκαμψη μετά και την ελπιδοφόρα νίκη μέσα στον Αστακό. Ήρθε όμως ένας άλλος αστέρας, ο Αστέρας Ναυπάκτου και τους κατέκαψε τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα.
Μοιάζει ανεξήγητο, αλλά η αμυντική διάταξη του ΑΧΕΛΩΟΥ φέτος - όπως λένε οι ανταποκρίσεις απ’ το χωριό - ‘κολλάει’ ακόμα και σε φαινομενικά εύκολες φάσεις. Τα παιδαριώδη λάθη στοιχίζουν βαθμούς, καταρρακώνουν την ψυχολογία και σπρώχνουν την ομάδα ολοένα και πιο κοντά στον γκρεμό. Όσο καλά κι αν προετοιμαστεί ο Τσιλίκας από τακτικής πλευράς, είναι αδύνατον να επιτευχθεί βαθμολογική αναρρίχηση χωρίς τη στοιχειώδη ωριμότητα από την πλευρά των παικτών. Και μετά κι απ’ αυτή την ήτα στην έδρα του ο ΑΧΕΛΩΟΣ μοιάζει να αποδέχεται τη μοίρα του πια κάνοντας επίκληση μόνο στην ελπίδα.
Τώρα αν αυτή η ελπίδα αποτυπώνεται στα σενάρια που βλέπουν το φώς και θα φουντώσουν περισσότερο πιστεύω τώρα τις γιορτές για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, προς το παρόν, αρνούμαι να υιοθετήσω τις ανυπόστατες παραφιλολογίες για καλούς παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα να την σώσουν. Ότι χρειάζεται κάποια ενίσχυση η ομάδα είναι σε όλους φανερό. Μέχρι όμως αυτό να γίνει πραγματικότητα, εγώ δεν πρόκειται να κάνω …δωρεάν διαφήμιση σε «τσάμπα μαγκιές.. Θα σωθεί η ομάδα όταν βρεθούν - δεν ξέρω από ποιόν και από πού - κάποια λεφτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…
 Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :