Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ.

Οργή αλλά και Έντονος προβληματισμός για τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης απέναντι στο ΚΕΡΑΥΝΟ Γαβαλούς υπάρχει στο στρατόπεδο του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου. Η διοίκηση των Αγγελοκαστριτών εξέδωσε Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας κάποιου ανεκδιήγητου Χρέλια ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ κλοπή βαθμών εκ προθέσεως.
                              Ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
"Για ένα ακόμη παιχνίδι γίναμε μάρτυρες μιας κακής διαιτησίας κατά της ομάδας μας. Ο διαιτητής κ. Χρέλιας με τις αποφάσεις του κατάφερε όχι μόνο να αλλοιώσει το αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Κεραυνό Γαβαλούς, αλλά και να μας κάνει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να αποχωρήσουμε ακόμα και από το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Σα διοίκηση η οποία αποτελείται από νέους ανθρώπους θα θέλεαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται η χώρα μας, εμείς στεκόμαστε αρωγοί καταναλώνοντας αρκετό χρόνο και χρήμα.
Τους κόπους μας δε θα τους αφήσουμε να τους κατακρεουργήσει κανένας διαιτητής. Δε ζητάμε εύνοια, αλλά στα παιχνίδια της ομάδας μας οι διαιτητές να λειτουργούν με ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.
Στο άμεσο μέλλον διαιτησία σαν τη σημερινή θα μας οδηγήσει οριστικά στην αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.
Αυτό ίσως είναι πιο δίκαιο από το να οδηγηθούμε στην παρακάτω κατηγορία θέλοντας και μη, ενώ δεν το αξίζουμε".
Εκ της Διοικήσεως του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :