Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΟΤΟΥΜΠΑ.

Στην τοπική κοινότητα Αγγελοκάστρου του Δήμου Αγρινίου, Νέο πρόεδρο έβγαλε η κάλπη προχθές Κυριακή 26 Μαΐου 2019 τον ΠΑΝΟ Γ. ΚΟΤΟΥΜΠΑ ο οποίος εξελέγη πρόεδρος του χωριού με 522 ψήφους, με τον ανεξάρτητο τοπικό συνδυασμό «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
Μετά και την καθολική σχεδόν στήριξη των συγχωριανών, ο νέος πρόεδρος μας απέστειλε προς δημοσίευση την εξής ευχαριστήρια επιστολή:
"Ο συνδυασμός μας «ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε όλους εσάς τους συγχωριανούς μας για την εμπιστοσύνη σας. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινάμε την προσπάθεια μας, να κάνουμε το χωριό μας καλύτερο και να εργαστούμε σκληρά για την προκοπή του. Για μας οι κάθε θεμιτές προεκλογικές αντιπαλότητες τελειώνουν εδώ. Αντίπαλοι είναι τα προβλήματα και όχι οι άνθρωποι. Οι ανάγκες του χωριού μας, μας ενώνουν όλους. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει ούτε ένας, όλοι μαζί εργαζόμαστε για την πρόοδο του τόπου μας. Για να γίνει το Αγγελόκαστρο, το χωριό μας που αγαπάμε και ονειρευόμαστε... Σας υπόσχομαι εγώ προσωπικά, όπως έκανα πάντα σε όποιο πόστο τάχθηκα να υπηρετήσω το χωριό, πως θα φανώ και τώρα αντάξιος της εμπιστοσύνης σας"….
Παναγιώτης Κοτούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :