Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Η «τυπική διαδικασία» απέναντι σ’ έναν απ’ τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, τον ΟΜΗΡΟ μέσα στο Νιχώρι ολοκληρώθηκε μ’ αξιοπρέπεια. Η «μάχη» όμως που θα πιστοποιήσει την αξία του ΑΧΕΛΩΟΥ να είναι στη μεγάλη κατηγορία, είναι τα παιχνίδια στην έδρα του, όπως αυτό της ερχόμενης αγωνιστικής με τη φλόγα Παλαιομάνινας. Καλώς ή κακώς, το θέμα επιβίωσης η όχι του ΑΧΕΛΩΟΥ περνάει απ’ την «Κακαβαριά».
Άλλη μια τοπική μάχη λοιπόν το Σαββατιάτικο παιχνίδι μέσα στο Αγγελόκαστρο. Και σε περίπτωση άλλης μιας απώλειας βαθμών, ο ΑΧΕΛΩΟΣ θα παραμείνει στην ομίχλη της αβεβαιότητας και της αμφιβολίας και η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη. Είναι επομένως απαραίτητο, να ζωστούν οι ποδοσφαιριστές με «ατσάλινες ασπίδες» και να αποτρέψουν την κάθε περίπτωση ήττας μέσα στο Αγγελόκαστρο με κάθε τρόπο.     Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟ olatagoal.gr
Με σκορ 4-2 επιβλήθηκε ο Ομηρος στο Νεοχώρι του φιλοξενούμενου Αχελώου Αγγελοκάστρου.
Ο βαγγέλης Σεραφίγκος στο 25' έδωσε το προβάδισμα στον Ομηρο με τον Γιάννη Σεραφίγκο στο 35' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Τη σκυτάλη πήρε ξανά ο Βαγγέλης Σεραφίγκος κάνοντας το 3-0 στο 52' Ο Αχελώος μείωσε σε 3-1 στο 70' με τον Λάμπρο Ζαλοκώστα και στο 75' ο Μαχμούτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 80' ο Καραλής με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ομηρος Νεοχωρίου (Κώστας Γιωτόπουλος): Γκασούκας, Παπανικολάου, Καλύβας Ηλ. (66' Ματσίγκας), Αλεξόπουλος, Τσάμης, Παπαδάκης, Καταπόδης, Καλύβας, Σεραφίγκος Ευ., Σεραφίγκος Ι. (77' Ευθυμίου), Τσιφοπανόπουλος (69' Μαχμούτ)
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Ρουσογιάννης, Μπούτιβας Απ. (46' Σαγάνας), Μπακογιάννης, Καλοκαίρης, Αλεξάκης, Καπώνης (69' Κουτρούλης), Ζαλοκώστας, Μπούσγος (46' Καραλής), Συσσοβίτης, Φούντας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :