Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου.

Στον ημιτελικό του κυπέλου Ε.Π.Σ.Ν.Α πέρασε ο ΑΧΕΛΩΟΣ μετά την νίκη του με 2-1 εκτός έδρας με τον ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ. Τα σημερινά αποτελέσματα του κυπέλλου ήταν:
ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-2
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ  0-1
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ       1-0
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ –ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ    0-1 παρ. 0-0 καν.
Καστρινός.
ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ.
Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου σταμάτησε την πορεία του περσινού Κυπελλούχου Αιτωλοακαρνανίας Α.Ο. Χάλκειας στο Κύπελλο της ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Αγγελοκάστρου μετά την Κ20 του Παναιτωλικού απέκλεισε και τον περσινό Κυπελλούχο και μάλιστα εκτός έδρας και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αχελώος παρότι έμεινε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και με δύο γκολ του Άκη Καραλή μέσα σε ένα τρίλεπτο πήρε την πρόκριση.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν υπέρ τους τον αέρα και είχαν τις φάσεις και το γκολ. Ήταν το 16ο λεπτό όταν στο σουτ του Δημαρά ο Μπούτιβας δεν κατάφερε να απομακρύνει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1 - 0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αέρας ευνοούσε τους φιλοξενούμενους και με δύο εκτελέσεις φάουλ στο 70΄ και στο 73΄ ο Άκης Καραλής ανέτρεψε το εις βάρος της ομάδας του αποτέλεσμα και χάρισε την πρόκριση στον Αχελώο.
Το φιλμ του αγώνα.
10′ Εκτέλεση κόρνερ του Ψυχογιού δεν προλαβαίνει ο Διαμαντόπουλος η μπάλα άουτ.
11’ Σουτ του Κάκκου διώχνει ο Μπούτιβας σε κόρνερ.
16′ ΓΚΟΛ. Σουτ του Δημαρά στην προσπάθεια να απομακρύνει ο Μπούτιβας θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
40′ Εκτέλεση κόρνερ του Κάκκου διώχνει σε νέο κόρνερ ο Μπούτιβας.
62′ Σουτ του Ζαρκανίτη η μπάλα άουτ.
70′ ΓΚΟΛ. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή ο Αχελώος θα ισοφαρίσει.
73’ ΓΚΟΛ. Εκτέλεση φάουλ του Καραλή η μπάλα στα δίκτυα.
Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Χασαπογιάννης, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς  (79’ Καλαβριζιώτης), Μπίμπας, Αδραχτάς, Ψυχογιός (69’ Βαλής), Κάκκος, Κάπο, Γιαβρούτας, Δημαράς.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Λούκας): Μπούτιβας, Σαγάνας Γ.,  Σαγάνας Μ., Αλεξάκης (73’ Μπούσγος), Ρουσογιάννης, Συσοβίτης, Καπώνης, Ζαρκανιτης (56’ Πελεκάνος), Καραλής, Φούντας.

πηγή: nafpaktianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :