Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.

Ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου δεν αντέχει να χαροπαλέψει για ακόμα μία χρονιά. Ο κόσμος κουράστηκε, και είναι γνώστης της παροιμίας που λέει, ότι πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση αλλά κάποτε σπάει.
Όλα αυτά έλαβαν υπ’ όψιν απ’ ότι φαίνεται οι ιθύνοντες του ΑΧΕΛΩΟΥ, και έκαναν το αυτονόητο. Κράτησαν το Γιώργο Ζήκο στον πάγκο της ομάδας, που έκανε πέρσι εξαιρετική δουλειά απ’ την ώρα που ανέλαβε την ομάδα στη μέση περίπου της χρονιάς, και κατάφερε να την κρατήσει στην μεγάλη κατηγορία του νομού. Ο έμπειρος προπονητής είναι γνώστης των πραγμάτων στον ΑΧΕΛΩΟ και χωρίς « ξερόλες μεσάζοντες» με τους παίκτες που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ και όσους αποκτήθηκαν τον περσινό Γενάρη που σίγουρα πιθανός θα παραμείνουν, και με μερικές ακόμα απαραίτητες προσθήκες, μπορεί να χτιστεί ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό σύνολο παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους.
Όταν προσπαθείς να χτίσεις ομάδα απαιτείται πρώτα απ’ όλα στοιχειώδης σοβαρότητα, ώστε να μην "καεί το χαρτί" της προετοιμασίας. Κι αυτό ο Ζήκος το ξέρει καλά. Πάνω από το 50% της αγωνιστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της χρονιάς καθορίζεται από την καλοκαιρινή περίοδο και τις μεθόδους που εφαρμόζει ο εκάστοτε προπονητής.
Απαγορεύονταν αυστηρά επομένως, να επαναληφθούν τα λάθη των προηγούμενων ετών. Κανένας δεν νομιμοποιούνταν να προσφέρει τα κλειδιά της ομάδας σε «άσχετους». Ο ΑΧΕΛΩΟΣ έχει ανάγκη από "μόνιμο προπονητή" και όχι από περαστικούς του ενός γύρου. Επιτέλους, άρχισε να πρυτανεύει η σύνεση και η σοβαρότητα.
Καστρινός.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΝΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΣΤΡΙΝΕΕΕΕ