Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

ΠΑΝΟΣ. Ν. ΚΑΛΤΣΑΣ: ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΑΙΘΙΟΠΙΑ: Ενας άγνωστος χριστιανικός πολιτισμός του Παναγιώτη Καλτσά.
Το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων δράσης, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας του εξαίρετου σε πολλούς τομείς συγχωριανού μας Παναγιώτη Καλτσά.
Η έκθεση με τίτλο «ΑΙΘΙΟΠΙΑ: ένας άγνωστος χριστιανικός πολιτισμός», που έχει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον περιεχόμενο, θα διαρκέσει από τις 14 μέχρι τις 22 Μαΐου 2016 και θα φιλοξενηθεί στον 1ο όροφο του Παπαστρατείου Μεγάρου Αγρινίου. Στα εγκαίνια της έκθεσης, που θα γίνουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 20.30, θα προλογίσει ο Βασίλης Αρτίκος, θα προβληθεί οπτικό και ακουστικό υλικό και θα γίνει σχετική παρουσίαση από τον ίδιο τον φωτογράφο. Η έκθεση θα είναι ανοικτή Δευτέρα έως Παρασκευή από 18.00 έως 21.00 και την Κυριακή από 19.00 έως 21.00.
Είσοδος ελεύθερη.
 Δυο λόγια για τον εξαίρετο συγχωριανό μας.
Ο Παναγιώτης Καλτσάς γεννήθηκε στο Αγγελόκαστρο και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με την Πληροφορική και το ίντερνετ, υπήρξε Διευθυντής προγράμματος και Υπεύθυνος διαφημιστικού τμήματος του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού «ΑΓΡΙΝΙΟ 9.37 FM (ANEMOS FM)» από το 1989 μέχρι 2015 και Σύμβουλος Πωλήσεων επιχειρησιακών πελατών OTE από το 1997 μέχρι το 2000 και υπεύθυνος πωλήσεων και προϊστάμενος Καταστήματος ΟΤΕ Αγρινίου έως το 2006. Έκανε την ηλεκτρονική επεξεργασία και φωτοστοιχειοθεσία του περιοδικού του ΟΤΕ Αιτωλοακαρνανίας επί τέσσαρα χρόνια και έχει σχεδιάσει και συντηρήσει πολλές ιστοσελίδες. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Πληροφορικής κα έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία σε Δημόσια και Ιδιωτικά Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Η ενασχόλησή του με την φωτογραφία είναι ερασιτεχνική. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια φωτογραφίας και έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει κάνει ταξίδια με στόχο την φωτογράφιση (Ινδία, Κούβα, Αιθιοπία, Περού, Τουρκία) και φωτογραφίες του με ταξιδιωτικά θέματα διακρίθηκαν σε ειδικούς διαγωνισμούς το 2013 και το 2015. Από το 2012 είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας Art8 του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού εργαστηρίου Αγρινίου. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τον Παναγιώτη και ν΄ απολαύσει υπέροχες φωτογραφίες του ας ανατρέξει στην προσωπική του ιστοσελίδα:  www.panoskaltsas.gr
Κώστας Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :