Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Εμμέσως πλην σαφώς, ορισμένα «καλόπαιδα» εκεί στο χωριό αφήνουν να εννοηθεί ότι η καλοπροαίρετη κριτική που κάνουμε στον συνεχιζόμενο κατήφορο του ΑΧΕΛΩΟΥ δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα μέσω της πίεσης που μεταφέρετε στις πλάτες των ποδοσφαιριστών. Συμφωνώ κατά ένα μέρος ότι η ψυχολογία των παικτών παίζει βασικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων. Δε μπορώ, ωστόσο, να καταλάβω με ποιον ακριβώς τρόπο «ζορίζονται»  απ’ αυτά που βλέπουν και γράφουν τα αθλητικά site. Δε χρειάζεται, φυσικά, να αναφερθώ σε αντιδράσεις  άλλων ομάδων όταν αντιμετωπίζουν αγωνιστικές κρίσεις, και μάλιστα μικρότερης έκτασης από αυτή που βιώνει στη συγκεκριμένη στιγμή ο ΑΧΕΛΩΟΣ. Προπηλακισμοί, βρισίδια και κάθε είδους χλευασμός.   Τίποτα, όμως, από αυτά δεν έχει συμβεί φέτος μέχρι στιγμής στον ΑΧΕΛΩΟ. Ο φίλαθλος του Αγγελοκάστρου, επιδεικνύει παραδειγματική ωριμότητα, στα όρια της «γαϊδουρινής υπομονής».
Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως. Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα. Μπάλα παίζουν οι ποδοσφαιριστές και κανένας νοήμον άνθρωπος δε μπορεί να πιστέψει ότι τα φαινόμενα τραγικής απόδοσης οφείλονται στην δικιά μας ελαφρά γκρίνια, μετά τη λήξη άλλη μιάς ακόμα πικρής ήττας. Δηλαδή τι περιμένει ο κάθε άσχετος που ήρθε φέτος να δήξει τις ποδοσφαιρικές του μαγκιές στο Αγγελόκαστρο ; Να χειροκροτείται κιόλας μετά από κάθε αποτυχία; Πουθενά δεν πέφτει χειροκρότημα όταν είναι «μάπα το καρπούζι».
Είναι ξεκάθαρο λεβέντες, ότι ενδεχόμενη είσοδος σε περιπέτειες , μπαράζ παραμονής, και άλλα τέτοια σχετικά, θα χρεωθεί αποκλειστικά στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Δηλαδή, στους πραγματικούς υπεύθυνους για την εικόνα του ΑΧΕΛΩΟΥ στο χορτάρι. Η μετατόπιση ευθυνών είναι ένα «παλιό κόλπο» που έχει ξεφτίσει, και δεν φοριέται πιά. Εσείς να στηρίξετε πρώτοι τον ΑΧΕΛΩΟ και μην τον καταστρέψετε, και όλα τ’ άλλα θα είναι περασμένα «εν βρασμώ ψυχής».
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :