Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.

Το Δ.Σ. του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου με αφορμή την παραμονή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Οι κόποι της χρονιάς ανταμείφτηκαν με την παραμονή της ομάδας μας στην 1η μεγάλη Κατηγορία του νομού. Η επιτυχία αυτή είναι η αρχή για ένα νέο ΑΧΕΛΩΟ όχι κομπάρσο στο πρωτάθλημα, αλλά Πρωταγωνιστή. Βασικός μας στόχος είναι πάντα, το πλασάρισμα της ομάδας όσο πιο ψηλά γίνεται και η διατήρηση της ομάδας σε αξιόπιστο ανταγωνιστικό επίπεδο, με τιμιότητα και συνεχή δουλειά.
Η χρονιά ήταν γεμάτη δυσκολίες, ωστόσο, παίκτες και προπονητής δε σταμάτησαν να δουλεύουν και δικαιώθηκαν με την παραμονή της ομάδας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμονή τους. Το Δ.Σ θέλει ακόμη να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΑΧΕΛΩΟΥ, ο οποίος όλη τη σεζόν έσπρωξε την ομάδα και την κράτησε στην κατηγορία. Επίσης ευχαριστούμε την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ που έκαναν ότι μπορούσαν για να γίνει ένα όσο το δυνατόν, τίμιο και αδιάβλητο Πρωτάθλημα.
Το Δ.Σ. του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου.
ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Στο τέλος κάθε αγωνιστικής χρονιάς, γίνεται ανασκόπηση των γεγονότων, και αναδεικνύονται οι πρωταγωνιστές και οι «αποδιοπομπαίοι τράγοι». Σπάνια, όμως, αξιολογούμε τα δικά μας πεπραγμένα. Ασχολούμαστε με όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό μας, βγάζοντας με τρόπο την ουρά μας απ’ έξω. Η μόνιμη δικαιολογία γι’ αυτούς που γράφουν είναι ότι «τα γραπτά μένουν". Σου λένε: όποιος θέλει, ας διαβάσει τι έγραφα κι ας μας κρίνει...Ποιος όμως ξαναδιαβάζει τα παλιά ώστε να βγάλει συμπεράσματα; Σχεδόν κανένας.
Εγώ όμως θα σας υπενθυμίσω τη δική μου "θέση" στο θέμα ΑΧΕΛΩΟΥ κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Κι επειδή γνωρίζω πως οι κακοπροαίρετοι είναι στημένοι πάντα στη γωνιά και περιμένουν, υπογραμμίζω τα εξής:
Δε με ενδιαφέρει να το παίξω ξερόλας και να σας πω... "εγώ σας τα ’λεγα". Θέλω, όμως, να αντιληφθείτε πως σε αυτό εδώ το χώρο τίποτα δε γράφεται ..."στα κουτουρού". Να το θυμάστε πάντα αυτό, γιατί ο ΑΧΕΛΩΟΣ έχει και μέλλων και συνέχεια.
Σημασία δεν έχει, μόνο, "τι γράφεις» αλλά και "πότε το γράφεις". Όπως θα διαπιστώσατε, κριτική γίνονταν συνήθως μετά από επιτυχίες (όταν οι πρωταγωνιστές ήταν στα πάνω τους). Κι αυτή η καλοπροαίρετη κριτική επίσης, γίνονταν εξ΄ αρχής και χωρίς υπεκφυγές. Δεν περιμέναμε να ολοκληρωθεί το έγκλημα για να πάρουμε θέση.
Συμπέρασμα: Με άλλους συμφωνούμε. Με άλλους διαφωνούμε. Δε φοβήθηκα όμως, να πάρω θέση και πολλές φορές να «εκτεθώ». Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, που ολόκληρη τη χρονιά έδωσαν ρεσιτάλ ουδετερότητας και τώρα ψάχνουν κάποιες φτηνές δικαιολογίες. Εγώ αυτό που θέλω σαν μήνυμα να πω, σε Διοίκηση, παίχτες και φιλάθλους του ΑΧΕΛΩΟΥ είναι το εξής: Να έχετε πάντα τα μάτια της ψυχή σας ανοιχτά, γιατί ζούμε σ' ύποπτες εποχές.
Κώστας Μπούτβας - Καστρινός.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

φιλε κωστα θα απαντησω σε προηγουμενο σχολιο σου μεταξυ των αλλων γραφεις για κακη πορεια της ομαδας εχω να σου πω οτι αφου δεν γνωριζεις με τη συνθηκες δουλευε η ομαδα και κατορθωσε να μεινει στην κατηγορια μην γραφεις θα σου αναφερω μερικες διοικιση παιχτες προπονητης ηρωες διοτι περυσι ενας παιχτης κοστισε 5000 χιλ φετος ολοι μαζι 3000 χιλ μπαλλες απο το παιδικο ειναι και αλλα φετος η ομαδα εβγαλε 5 νεους παιχτες 2 εξ αυτων να τους θελει παναιτωλικος αληθεια μετα απο ποσα χρονια βγαζει ποδοσφαιριστη για μεγαλυτερη ομαδα ο ΑΧΕΛΩΟΣ ο φιλος σου ανδρεας

Κώστας είπε...

Τα ξέρω ρε φίλε Αντρέα. Δεν τα ξέρω και δεν τα έγραφα συνέχεια. Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά. Να δούμε για του χρόνου τώρα τι διάολο θα γίνει. Θα κατέβω από βδομάδα και θα τα πούμε κι από κοντά.