Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Μεγάλη Τετάρτη. H μέρα της μεγάλης Προδοσίας... Η μέρα που σύμφωνα με τις γραφές, κάποιος που καθώς όλα τα μετρούσε με μέτρα και σταθμά και με νομίσματα, εξαργύρωσε το δικό του μερίδιο «Σωτηρίας» με τριάκοντα αργύρια.
Μεγάλη Τετάρτη η μέρα που σύμφωνα με τη καθημερινότητα κάποιοι που όλα τα μετράν με ψέματα, εξαπατήσεις, ψήφους και οφίτσια, έναντι τριάκοντα ευρωαργυρίων, στείλανε στο σταυρό ένα λαό.
Μικρό το τίμημα για την ψυχή τους.... Μικρό το τίμημα για τη ζωή σου, μικρό το τίμημα για το μέλλον σου και για το παρόν...
Τριάκοντα αργύρια.. Τι να αγοράσεις με τα τριάντα αυτά αργύρια που να καλύψει το κενό. Τι να αγοράσεις με αυτά τα τριάκοντα αργύρια που να αντικαταστήσει την χαμένη σου ελπίδα. Τίποτα πια δε μπορείς να αγοράσεις... Ούτε τη χαμένη σου ηρεμία, ούτε τη χαμένη σου αθωότητα, ούτε το μέλλον των παιδιών σου.
Μεγάλη Τετάρτη, η Μέρα της μεγάλης Προδοσίας... Κι αναρωτιέμαι, όλοι εμείς με τα τριάντα ευρωαργύρια των τραπεζών, τι τάχα απ’ όλα αυτά μπορούμε να αγοράσουμε;
Με τα σκληρά αυτά όπως λεν ευρωνομίσματα, να πληγώνουν τη χούφτα τους και τη ζωή τους που κυλάει σε υπονόμους, ως πρόβατα επί σφαγή, μας ανακοίνωσαν και πάλι ότι το Μάιο θα μας πάνε να ξαναψηφίσουμε.
Εκεί είναι η μεγάλη ευκαιρία Πατριώτες να σκίσουμε το «παραπέτασμα» του βρόμικου και ψεύτικου Ναού τους κατά όπως λένε και οι γραφές.
Μπούτιβας Κώστας - Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :