Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ.

Το χρονογράφημα του Σαββάτου.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε πάλι μια ωραία ατμόσφαιρα. Μετά τον πολυκομματισμό που μας προέκυψε, ζωστήκανε οι Περιφερειάρχες και οι Δημάρχοι τις χαντζάρες κι αρχίσανε τα γιουρούσια για να κατατροπώσουν τους πάλαι ποτέ συντρόφους. Ο Κακλαμάνης ξιφουλκεί εναντίον του Άρη, Ο «κόουτς» στραβοκοιτάζει τον Αντάρτη που δέχεται επιθέσεις από παντού, και ο Σώκος πνέει μένεα κατά του Κατσιφάρα ο οποίος αμύνεται σθεναρώς του πατρίου εδάφους.
Μετά τα παραπάνω μη περιμένετε πολιτικές αντιπαραθέσεις αλλά επιχειρήματα του τύπου: Ο τάδε μετεπήδησε από το κόμμα για σαράντα οκάδες καλαμπόκι. Στη τηλεόραση ήδη άρχισαν τα «σόου». Μόλις παίρνει κάποιος τον λόγο, ο άλλος αρχίζει να φωνάζει σαν τελάλης για να μην ακούγεται ο πρώτος που ανταποδίδει τα ίσα μόλις αντιστραφούν οι ρόλοι. Έτσι το μόνο που ακούν οι τηλεθεατές είναι:
- Αφήστε με να ολοκληρώσω!
Φυσικά όσο και να τον αφήσουν δεν πρόκειται να ολοκληρώσει αλλά μετά κάθε πρόταση θα παίρνει ανάσα θα συνεχίζει ακάθεκτος την αρλουμπολογία μέχρι που να τον ξανακόψουν και να ξαναρχίσει:
- Για τον Θεό αφήστε με να ολοκληρώσω! Χάρις στις παραπάνω τεχνικές ο τηλεθεατής φεύγει ελάχιστα σοφότερος αλλά αποφασισμένος να τους μαυρίσει απαξάπαντες.
Κι όσο ζηγώνουνε οι εκλογές η ζωή μας θα γίνει κόλαση. Σε όλα τα κανάλια θα βλέπουμε πολιτικούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Γι αυτό παρατάτε το τηλεκοντρόλ και πιάστε το ποντίκι να σερφάρετε αμέριμνοι. Αλλά και κει θα μου πεις στην έχουνε στημένη. Κάθε site που σέβεται τον εαυτό του θα έχει και μια δημοσκόπηση για τους Δημάρχους της Άνω Ακροποταμιάς και θα σε καλεί ν’ απαντήσεις: Στηρίζεις τον «αντάρτη» η τον κομματικό;
Η μόνη λύση φίλτατε είναι να διαβάζεις μόνο Αggelokastro news. Τουλάχιστον εδώ τoυς αγνοούμε άπαντες, όπως μας αγνοούν κι αυτοί. Μία τους και μία μας.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :