Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ.

Είμαι γέννημα – θρέμμα τούτης της ομάδας και πάνω απ’ όλα φίλαθλος και με χαλάει πολύ να βλέπω το όνομα «ΑΧΕΛΩΟΣ» στον πάτο της βαθμολογίας με 0 βαθμούς. Και το χειρότερο. Να μην είναι σε θέση να σηκώσει κεφάλι.
ΑΧΕΛΩΟΣ είναι αυτός, βαρύ όνομα, χωρίς να θέλω να μειώσω κάποια άλλη ομάδα, αλλά πολλές απ’ αυτές της μεγάλης κατηγορίας του νομού είναι σχεδόν ανύπαρκτες στα κατάστιχα της ποδοσφαιρικής προϊστορίας του τόπου μας, σε σύγκριση πάντα με τον ΑΧΕΛΩΟ.
Γιατί λοιπόν οι οπαδοί του ΑΧΕΛΩΟΥ να τραβάνε φέτος αυτό το χτικιό. Να βλέπουν μια ομάδα στο γήπεδο που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή και καμία μα καμία με την ιστορία της. Μιλάμε για μεγάλο μαρτύριο.
Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στον ΑΧΕΛΩΟ. Δεν ξέρω τι λέει η διοίκηση, και πως θα αντιμετωπίσει την παρούσα κρίση. Την αληθινή κρίση που γεννήθηκε απ’ την κάλπικη αισιοδοξία ότι η τέταρτη περσινή ομάδα της βαθμολογίας, «θα παραμείνει άνετα μωρέ στην κατηγορία». Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο με τα λόγια και τα σαλιαρίσματα. Έχει τα δικά του μυστικά . Ένα απ’ αυτά είναι και η προετοιμασία που έκανες για τη νέα σεζόν. Κι απ’ ότι φαίνεται παρά το ότι βάραγα συνεχεία το καμπανάκι (τα γραπτά μένουν) τίποτα δεν δούλεψε σωστά.
Εκείνο πάντως που προέχει είναι η ηρεμία στην ομάδα. Όταν φορτώνεις τους παίκτες με άγχος σφίγγεις περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό του ΑΧΕΛΩΟΥ.
Καστρινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :