Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΗΧΑΝΗ;

«Μάζευε κι ας ειν’ και ρόγες» λέει μια παροιμία. Κι ο ΑΧΕΛΩΟΣ στη Πέμπτη πια αγωνιστική έριξε άλλους τρείς βαθμούς στο «σακούλι» πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας στην 9η θέση στο πίνακα της βαθμολογίας. Ένα γκολ του Ρουσογιάννη - που είχε μπει σαν αλλαγή- με κεφαλιά στο 75ο έπειτα από σέντρα του Γιαννιώτη ήταν αρκετό να δώσει την νίκη στους Αγγελοκαστρίτες και να πάρουν εκδίκηση για τις περσινές αλλεπάλληλες ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα απ’ τον ΟΜΗΡΟ Νεοχωρίου που η φετινή πορεία του είναι προβληματική. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Πάρα πολύ σκληρό με λίγες φάσεις και πολλές διακοπές, και με μια σοβαρή απώλεια για τον Αχελώο αφού ο Φούντας (φετινή καλή μεταγραφή) στο 62ο έσπασε το χέρι του.
Έτσι ούτε υπεραισιοδοξία χρειάζεται αλλά ούτε να τα μηδενίζουμε όλα. Η αξιοπιστία αυτής της ομάδας, στην οποία έχει συμβολή και ο κόσμος που δεν σταμάτησε ποτέ να την στηρίζει είναι μεγάλη υπόθεση. Τεράστια. Αν γκρινιάζουμε με την κάθε αποτυχία δεν γίνεται δουλειά. Η ίδια ομάδα σχεδόν ήταν και πέρσι που κατέληξε τέταρτη στη κατηγορία. Γιατί να μην κάνει και φέτος μια καλή πορεία.
Βάζοντας τα συν και τα πλην στη ζυγαριά στους πέντε αυτούς πρώτους αγώνες βλέπεις ότι τα πράγματα είναι ισοβαρή. Το κακό θέαμα που παρουσίασε στην αρχή η ομάδα ούτε κρύβεται, ούτε ωραιοποιείται με δυο επιτυχή αποτελέσματα. Είναι μια πραγματικότητα η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοηθεί.
     ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
1 Προμηθέας Γαβρολ.    15
2 ΑΕΚ Αγ.Κων/νου         12
3 Ναυπακτιακός Αστέρ. 10
4 Ατρόμητος Αντιρρίου  10
5 Κεραυνός Γαβαλούς     9
6 Αετός Σταμνάς              8
7 Αμβρακικός Λουτρού   8
8 Απόλλων Δοκιμίου       6
9 Αχελώος Αγγελ/τρου   6
10 Ηρακλής Αστακού      5
11 Ομηρος Νεοχωρίου     4
12 Αστέρας Αγρινίου       4
13 Δόξα Καινουρίου         1
14 Α.Ο.Λυγιάς                   0             Καστρινός. 

2 σχόλια :

Σωτος είπε...

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΖΕΙ??

Καστρινός είπε...

Το Σαββατο στις 4η ώρα με τη ΔΟΞΑ στο Καινούργιο Σώτο.