Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΗΛΑΣ.



Έναν γνήσιο αυτού καθ’ αυτού αγρότη απ’ την Αιτωλοακαρνανία τον υποψήφιο βουλευτή στις τελευταίες εκλογές Δημήτριο Σωτ. Μήλα επέλεξε με το νέο Οργανόγραμμα του Κόμματος ως υπεύθυνο Αγροτικής ανάπτυξης στο πολιτικό συμβούλιο του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να γνωρίζει καλλίτερα τα θέματα Αγροτιάς από έναν άνθρωπο που τρίβει κάθε μέρα τη μούρη του, στα χωράφια του κάμπου.
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ’ ΤΗ ΚΡΙΣΗ.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του να του ευχηθούμε καλή τύχη και να μας πει δυο λόγια για τη νέα αυτή υπεύθυνη θέση του επικεφαλής της Αγροτικής πολιτικής ενός κόμματος μας δήλωσε τα εξείς:
Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα πως η σωτηρία απ’ τη κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία είναι η επιστροφή στη γή. Και η πίστη μου αυτή βασίζεται στην αποφασιστικότητα των νέων ανθρώπων που ασχολούνται σήμερα με την Αγροτιά, και στα τρανά παραδείγματα πρωτοβουλιών που συναντώ καθημερινά, και που αφορούν είτε την αξιοποίηση αγροκτημάτων, είτε την δημιουργία κτηνοτροφικών μονάδων. Αυτό όμως που με φοβίζει πάντα είναι η έλλειψη στρατηγικής και προγραμματισμού απ’ την πλευρά της πολιτείας και η επιμονή ορισμένων παλαιοπολιτικών παραγόντων σε ξεπερασμένα μοντέλα αγροτικής ανάπτυξης. Κι αυτό θα πολεμήσω να αλλάξει με όλες τις δυνάμεις μου.
Μπούτιβας Κώστας. (Καστρινός)

14 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΛΟΓΓΟ ΓΙΑ ΛΟΓΓΟ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΜΩΣ; ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ, ΟΙ ΠΑΡΕΔΡΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ; ΕΣΥ ΚΑΣΤΡΙΝΕ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΡΟΧΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΊΝΑΙ. ΜΗ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΛΛΟ.

Καστρινός είπε...

Μ’ εμένα τι ζόρι τραβάς ρε φίλε. Μου έδωσες τίποτα στοιχεία για όλα αυτά που γράφεις και δεν τα κοινοποίησα; Κότα ήσουν και κότα θα είσαι κρυμμένος πίσω απ’ την ανωνυμία. Ούστ από δω σκερδελέ, ψευτορούφιανε. Ντοκουμέντα έχεις; Στείλτα επώνυμα ψευτομπλούκι.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος βούγγιξε στο χωριό με τον κύριο. Εσυ μόνο δεν είδες και δεν άκουσες τίποτα για καταπατήσεις. Για εκπρόσωπος τύπου κάνεις! Μπορεί να σε πάρει και σένα ο παπαθανασίου!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

kalitera na se fhlaei o lykos para h royfianoi

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΕΣΥ!

Ανώνυμος είπε...

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ξερω εγω!
οσοι γραφουν πικροχολα σχολια θα λενε απο μεσα τους: να πεθανει η κατσικα του γειτονα και θαμαι καλα!!
αυτο ειναι να εισαι μιζερος και κακεντρεχης! πως να παει μπροστα η κοινωνια μας?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ? ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

tora to katalabes ala bgale thn anonimiasoy kai pesta ejo apo ta dontia

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να εισαι πολύ κομπλεξικος εσυ με τον Μήλα! Τοσο πολύ λοιπόν τον ζηλευεις? Τι σου κανε και κατακρινεις καποιον ετσι ανώνυμα? Κάντο δημοσια με στοιχεία να σε παραδεχτω! Αλλά με το να κρύβεσαι πισω απο μια οθόνη νομιζεις πως γίνεσαι κάποιος! Εσυ με τετοιο μυαλο,πηγαινε και ξαναψηφισε τους κλέφτες και τους ψεύτες που ψήφιζες τόσα χρόνια ξανά και ξανά και κατάφεραν να μην υπάρχει κράτος οπως πολυ σωστά λες και εσυ ο ιδιος! Εσυ φταίς για αυτό που ζούμε σήμερα!
Μην ψηφίσεις κάποιον που μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον τόπο σου και την αγροτιά και εσένα τον ίδιο!

Πεσλής Ι. Ελευθέριος

Ανώνυμος είπε...

ποιος να βοηθησει τον τοπο μας και την αγροτια; το μεγαλυτερο λαμογιο; τα ξεχασες τι ειχε κανει με την ομαδα; αλλα τι να πω; θελω να ερχομαι μια στο τοσο στον τοπο μου και απογοητευομαι.....

Ανώνυμος είπε...

Και τι ξέρεις εσυ απο τον τόπο σου όπως λες? Αφού εισαι κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία κάτσε στα αυγά σου!
Έδωσες εσυ λεφτά και στά φαγε ο Μήλας? Φέρε αποδείξεις! Μόνο λόγια του αέρα είσαι! Εαν δεν έχεις αποδείξεις,όπως είπε και ο καστρινός,ρουφιάνος και ψευτομπλούκι εισαι!

Πεσλής Ι. Ελευθέριος

Ανώνυμος είπε...

εισται λαμογια ολοι