Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ.



Ο φετινός ΑΧΕΛΩΟΣ με το καλημέρα άφησε καλές εντυπώσεις , τόσο απ’ τα φιλικά παιχνίδια ( όπως και το σημερινό φιλικό 3-0 τη ΔΟΞΑ Καινουρίου στο Αγγελόκαστρο). όσο και απ’ την πρόκριση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του κυπέλλου, και δείχνει ότι είναι σχεδόν έτοιμος, να επαναλάβει και φέτος μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα. Το έμψυχο υλικό πλούσιο, με ένα βασικό κορμό που διατηρήθηκε από πέρσι, και με αξιόλογες φετινές προσθήκες, δίνουν πολλές επιλογές στο νέο προπονητή. Το μόνο που προβληματίζει σε σχέση με την περσινή αγωνιστική χρονιά, είναι η δυσκολία στο σκοράρισμα και οι εύκολα πολλές χαμένες ευκαιρίες. Όμως όπως τονίζουν της ομάδας οι υπεύθυνοι, είναι θέμα χρόνου να «ξεμπουκώσουν» πάλι ξανά και φέτος τα «κανόνια» του ΑΧΕΛΩΟΥ. Και το χρειάζεται ετούτο το «ξεμπούκωμα» όσο πιο γρήγορα γίνεται η ομάδα έπειτα κι απ’ την όσο πιο δύσκολη γίνονταν κλήρωση για το κύπελλο. Με τον περσινό γνώριμο πάλι απ’ το κύπελλο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, και τον ΟΜΗΡΟ Νεοχωρίου αν προκριθεί μετά. Μπορεί λοιπόν όλες οι συνθήκες να δείχνουν ότι όλα στο ξεκίνημα βαδίζουν σωστά. Πρέπει όμως αυτό ν’ αποδειχθεί στα δύσκολα που έρχονται. Γιατί εύκολα δεν υπάρχουν φέτος για τον ΑΧΕΛΩΟ. Κι αυτό πρέπει να γίνει κανόνας φέτος σε άπαντες στο Αγγελόκαστρο.
Καστρινός.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

EXEI DIKIO O MPARPAKOSTAS. ETSI AKRIBOS EINAI.

Καστρινός είπε...

Όχι και μπάρπας ορέ λεβέντη. Ούτε τη κολοσύνταξη δεν πήραμε ακόμα.

Eυθ. Πριόβολος είπε...

Κώστα παλιόφιλε γεια σου.
Βρήκα λίγο χρόνο και σε επισκέφθηκα. Το πρώτο που θέλω, είναι να σε συγχαρώ. Να σε συγχαρώ για το κουράγιο σου να κρατάς ανοιχτό ένα παράθυρο κι ένα δρόμο της σκέψης και της ψυχής μας προς την αρχή και τα πατρικά μας. Κι ακόμη για τη έγνοια σου να γράφεις ανελλιπώς για τα συμβαίνουν εκεί, για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου, με το δικό σου, ιδιαίτερο γράψιμο, κατ’ εικόνα και ομοίωση του χαρακτήρα σου. Να είσαι καλά.
Θέλω να ευχηθώ και σε όλα τα παιδιά του χωριού καλή σχολική χρονιά. Ιδιαίτερες ευχές σε αυτά που πάνε για πρώτη φορά στο σχολείο. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον «Αχελώο», αλλά και σε όλους τους χωριανούς καλή δύναμη, ελπίδα και καρτερικότητα για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.
Ας αναδείξουμε το βήμα αυτό βήμα συνάντησης, συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων, με υπευθυνότητα και λόγο, χωρίς ασχήμιες. Στις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις που ζούμε δοκιμαζόμαστε. Μην αποδεικνυόμαστε κι ούτε να αποδειχθούμε «βραχείς» και «ολίγιστοι», που λέει κι ο Γιανναράς.

Σε χαιρετώ.
Χαιρετώ κι όλους όσους διαβάσουν τις ευχές μου.


Κώστας είπε...

Πάντα μεστός φίλε μου ο λόγος σου. Βάλσαμο γιατρικό στις ανοικτές πληγές της κοινωνίας μας. Ολόκαρδα σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλό και πάλι επιτυχημένο το εκπαιδευτικό σου έργο κι αυτή τη δύσκολη τη σχολική χρονιά.