Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

Γερή Βαθμολογική ανάσα πήρε σήμερα ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου μετά την νίκη με σκόρ 2-0 απέναντι στο Αμβρακικό Λουτρού. Μέτριο γενικά παιχνίδι με τους γηπεδούχους να βλέπουν στο 4ο λεπτό την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Βασιλόπουλου, να βρίσκουν δίχτυα στο 50ο λεπτό με τον Λάμπρο Ζαλοκώστα και να κλειδώνουν την νίκη στο 86ο λεπτό με τον Τσιμπούκα.
Ροή του μάτς:
4′ Σουτ του Φούντα η μπάλα βρίσκει σε κάποιο σώμα καταλήγοντας στη συμβολή των δοκών του Βασιλόπουλου και φεύγει στη συνέχεια πλάγιο άουτ.
9′ Συρτό σούτ του Λάμπρου Ζαλοκώστα μπλοκάρει ο Βασιλόπουλος
10′ Κόρνερ του Παγώνη στο δεύτερο δοκάρι και ο προωθημένος Καραούλης πιάνει την καρφωτή κεφαλιά άουτ
35′ Συρτή σέντρα του Θώδη απο δεξιά, ο Λ.Ζαλοκώστας μόνος απέναντι απο τον Βασιλόπουλο δεν βρίσκει καλά την μπάλα και δίνει την ευκαιρία στον Καραούλη να διώξει σε κόρνερ.
43′ Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Ζίγκηρη, κάνει και την σέντρα στον Σιαπλαούρα που πιάνει αδύναμο σούτ και δίνει την ευκαιρία στον Τσιλίκα να μπλοκάρει.
50′ Γκολ: Ο Φούντας απο αριστερά κάνει το γέμισμα στην περιοχή η μπάλα κατευθύνεται προς την εστία και ο Λάμπρος Ζαλοκώστα με το στήθος την στέλνει στα δίχτυα του Βασιλόπουλου
58′ Ο Παγώνης με εκτέλεση φάουλ φέρνει την μπάλα στην περιοχή και ο Σιαπλαούρας πιάνει την κεφαλιά άουτ
86΄ Γκολ: Ο Τσιμπούκας κερδίζει τις κόντρες και με συρτό σούτ απο το ύψος της περιοχής στέλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Βασιλόπουλου
90′ Συρτό σούτ του Φούντα η μπάλα περνάει δίπλα απο το δοκάρι αόυτ
Συνθέσεις:
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Προβίδας, Παντής(λ.τ. 46′ Χόντος), Τσιλιπάνος, Γ.Σαγάνας, Ανδρεάκης, Μαχμούτ(46′ Ε.Ζαλοκώστας), Λ.Ζαλοκώστας(70′ Τσιμπούκας), Θώδης, Φούντας, Ζαρλακούτης(51′ Μήκας)
Αμβρακικός Λουτρού( Δ.Τσιτσομήτσος ): Βασιλόπουλος, Αυγέρης, Ζίγκηρης, Καραούλης, Παπανίκος, Νίκας(51′ Θώδης), Παγώνης, Ρόκος(84′ Φονιάς), Σιαπλαούρας, Σπανός, Γουρούνας(89′ Yzeirai)
agrinio24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :