Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε εκτός έδρας ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου απ’ τον πρωτοπόρο του πρωταθήματος Ναυπακτιακό Αστέρα που σιγά σιγά οι νέοι παίκτες του βρίσκουν ρυθμό και προσθέτουν το κάτι παραπάνω στην εντυποσιακή κι εφέτος ομάδα της Ναυπάκτου. Στο παιχνίδι του Σαββάτου Αγγελόπουλος και Μικελάτος με προσωπικές ενέργειες και συνεργασία μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθάρισαν μέσα στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του Παπαχαραλάμπειου σταδίου που για ακόμη μια φορά αν και η βροχή ήταν δυνατή κατάφερε το αποστραγγιστικό του σύστημα να λειτουργήσει πάρα πολύ καλά. Ο Ναυπακτιακός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ωραία κεφαλιά του Μικελάτου στο 31’ και στο 33’ να τα διπλασιάσει με τον Αγγελόπουλο με ωραίο σου έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν μετά από λάθος της άμυνας να σκοράρουν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Θώδη.Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει λίγα λεπτά αργότερα ο Μικελάτος ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αγγελόπουλου και ωραία γυριστή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 3-11.
Ναυπακτιακός: Μιμιγιάννης: Χρήστου, Καραγιάννης, Χριστόπουλος,Γιαννόπουλος, Θεοχάρης, Δενδρινός, Λαγός(64’ Καντάνης), Σαμπανέι(62’ Ρουμπάτος), Μελετίδης(72’ Κονίδας), Μικελάτος(82’ Παπανδρέου), Αγγελόπουλος.
Αχελώος Αγγελοκάστρου: Σίμος,Χόντος(43’ Αλεξάκης), Πάντης,Τσιλιπάνος(81’Σαγάνας), Αριστόπουλος, Ανδρεάκης(46’ Ζαλοκώστας), Τσιμπούκας(46’ Μαχμούντ), Ζαλοκώστας, Προβίδας, Θώδης, Ζαρλακούτης.
nafpaktianews.gr
Φάσεις και γκολ του αγώνα Ναυπακτιακός – Αχελώος Αγγελοκάστρου. (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :