Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

Τούτος εδώ ο συγχωριανός μας - η μάνα του είναι Αγγελοκαστρίτισσα -  εξυπηρετεί με το γραφείο του τον ντόπιο παραγωγό, λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο της αγροτικής του εκμετάλλευσης και συμβουλεύοντάς τον ώστε να επωφεληθεί από τα επερχόμενα προγράμματα. 
Δεν βλέπει τον συμπατριώτη παραγωγό σαν μέσο για το μέγιστο κέρδος, αλλά θέλει να συμβάλλει με τις υπηρεσίες του και την σωστή πληροφόρηση στην ανάπτυξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων του τόπου μας.
Δείτε τι μας λέει, δικός μας άνθρωπος είναι, κρίνετε και αποφασίσετε.
Η ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε, ως πιστοποιημένος Φορέας Α' από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, δραστηριοποιείται σε όλη την Αιτωλοακαρνανία από τον Απρίλιο του 2016 για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ των παραγωγών. Από την πρώτη στιγμή που πιστοποιηθήκαμε αναλάβαμε έγκυρα και αξιόπιστα την υποβοήθηση των δικαιούχων παραγωγών για την υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης.
Από το πρώτο έτος δραστηριοποίησης μας καταφέραμε:
• Να μειώσουμε σημαντικά το κόστος σύνταξης των Δηλώσεων και να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών του ΟΣΔΕ.
• Να ενημερώσουμε και να καταρτίσουμε τους παραγωγούς μας στα δεδομένα της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2014-2020 και των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.
• Να βρεθούμε δίπλα στον παραγωγό μέσω της λειτουργίας γραφείου εξυπηρέτησης αγροτών με συνεχή καθημερινή λειτουργία.
• Να εντάξουμε στον κατάλογο των δραστηριοτήτων μας νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες άμεσης και υπεύθυνης στήριξης και ενημέρωσης για κάθε είδους επιδοτούμενου προγράμματος που αφορά τον αγροτικό τομέα.
Προτεραιότητά μας είναι η άμεση πληρωμή των παραγωγών χωρίς το υπέρογκο κόστος των προηγούμενων ετών. Γνώμονάς μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους δικαιούχους με την ορθή αποτύπωση των αλφαριθμητικών και γεωχωρικών δεδομένων της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, τα οποία αποτελούν τη βάση για την υλοποίηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2014-2020).
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι παραγωγοί που θα μας επιλέξουν ως Φορέα τους για την υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ, θα βγουν κερδισμένοι γιατί θα έχουν άριστες υπηρεσίες, ασφάλεια, φερεγγυότητα με το χαμηλότερο κόστος.
Με εκτίμηση, ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΣΔΕ. Μακρή 11 β’ όροφος Αγρίνιο. Τηλ. 26419 57007 – 56900 – fax 26410 39857, email: info@karvelasosde.gr
Κώστας Μπούτιβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :