Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Σε τούτους τους «παλιόκαιρους» που ζούμε που έχει γεμίσει ο τόπος παραμύθι και ο ουρανός από μια στοίβα πίκρες και καημούς, που η ελπίδα ποδοπατήθηκε δίχως καμιά αιδώ, τόσο χυδαία, πρόστυχα και ασύστολα, έρχονται κάπου - κάπου και κάποιες στιγμές λυτρωτικές που λες: σώπα ορέ δεν τελειώσαμε ακόμα, έχουμε ακόμα αντοχές. 
Μια τέτοια ελπιδοφόρα μέρα ήταν και η σημερινή στο Γραφείο του Συλλόγου Αγγελοκαστριτών της Αθήνας στην Ομόνοια, που έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το 2016.
Όλα κύλησαν υπέροχα, με τάξη και ηρεμία όπως έλεγαν παλιότερα στις εκλογές, κι αυτό που επικρατούσε ήταν το κέφι, το καλαμπούρι, αλλά και η σοβαρή συζήτηση για θέματα που αφορούσαν το Σύλλογο και το χωριό μας.
Και το ευχάριστο ήταν ότι φέτος ήταν μεγαλύτερη η συμμετοχή των ψηφοφόρων, κάτι που πιστώνεται στο τελευταίο συμβούλιο του συλλόγου.
Στις 2,30 το μεσημέρι περίπου που έκλεισε η κάλπη η καταμέτρηση έβγαλε τα εξής αποτελέσματα: οι 7 πρώτοι που εκλέγονται για το διοικητικό συμβούλιο είναι:
ΑΛΙΑΓΑΣ ΑΡΗΣ                                    44    ψήφοι
ΚΑΠΝΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ                      40        >>
ΚΑΠΝΙΑ   ΚΑΤΕΡΙΝΑ                        36        >>
ΔΗΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ                                35        >>
ΒΛΑΧΟΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ            35        >>
ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                 32        >>
ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                       17        >>
Για δε την εξελεγκτική επιτροπή:
ΡΗΓΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                        38    ψήφοι
ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                       37        >>
ΚΑΠΠΑ  ΕΛΕΝΗ                                35        >>
Μέσα στη βδομάδα θα γίνει το πρώτο διοικ. Συμβούλιο για τη εκλογή του νέου προεδρείου. Καλή επιτυχία στο έργο τους και του χρόνου ακόμα καλύτερα.               Κώστας Καστρινός.
Και η πλατεία Ομονοίας απ’ το γραφείο του συλλόγου.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Αγάντα ρε μεγάλε Μπούτιβα. «Φύλαγε πάντα Θερμοπύλες».