Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. Μάζευε και ας ειν’ και ρόγες.

Μετά  το κακό ξεκίνημα της αρχής του πρωταθλήματος, οι «Αγγελοκαστρίτες» παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζουν μεγάλη μαχητικότητα,  κερδίζοντας βαθμούς και «εκτός» σε δύσκολες έδρες. Έτσι και σήμερα πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου στον Άγιο θωμά Μεσολογγίου, και απέδειξαν ότι διαθέτουν ποδοσφαιρικό «τσαγανό». Έτσι ο ΑΧΕΛΩΟΣ  κατάφερε να κλέψει και σήμερα βαθμό, η μάλλον να χάσει το τρίποντο μέσα απ’ τα χέρια του μιας και ισοφαρίστηκε στο 83, αποδεικνύοντας πως διαθέτει ψυχικά αποθέματα για να σώσει τη χρονιά.          Καστρινός.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE aitosports.gr
Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και τον Αχελώο Αγγελοκάστρου το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 11η αγωνιστικής της Α κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι νωρίς στο σκορ μόλις στο 7΄της αναμέτρησης στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του αγώνα, λάθος συνεννόηση μεταξύ των αμυντικών του Αγίου Θωμά με τον Μπούτιβα Α να κλέβει την μπάλα και με σουτ να κάνει το 0-1.Οι γηπεδούχοι μετά την ψυχρολουσία θα ανεβάσουν την απόδοση τους και θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να το καταφέρουν γρήγορα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες που σταματούσαν στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μιχάλη Μπούτιβα. Κάτι ανάλογο έγινε και από την πλευρά των φιλοξενούμενων με μοιραίο παίκτη τον Ζαλοκώστα Ι που σε δυο τετ τα τετ που είχε με αντίπαλο τον Μπότα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε όχι. Για να φτάσουμε στο 80΄όταν ο Βασιλείου θα κάνει την σέντρα από δεξιά στο ύψος της περιοχής, με ψηλοκρεμαστή γυριστή κεφάλια ο νεοεισελθών Παχής θα στείλει την μπάλα να προσκρούσει στην εσωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και να καταλήξει στα δίχτυα 1-1, που θα είναι και το τελικό σκορ.
Το φιλμ του αγώνα:
γκολ, λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Μπούτιβα Α. να κλέβει την μπάλα και με σουτ να κάνει το 0-1.
16΄σέντρα σουτ του Τριφιάτη Σ. με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
17΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ψηλοκρεμαστή πάσα στην περιοχή του Γαβρίνα με αποδέκτη τον Φράγκο, σουτ στην κλειστή γωνία με τον Μπούτιβα Μ. να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.
18΄κόρνερ του Βασιλείου, κεφαλιά του Κάκκου στα χεριά του Μπούτιβα Μ.
20΄διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Αλικυρναϊκό, κόρνερ Βασιλείου στο πρώτο δοκάρι προβολή Γαβρίνα αποκρούει στην γωνιά του ο Μπούτιβας Μ. με την μπάλα να μην απομακρύνεται, νέο σουτ μέσα από την περιοχή του Μαντέλου, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα.
31΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία αυτή την φορά για τους φιλοξενούμενους, μπαλιά με αποδέκτη τον Ζαλοκώστα Ι. απέναντι από τον Μπότα, με τον τερματοφύλακα του Αλικυρναϊκού να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση και να κρατάει το 0-1, το ριμπάουντ από τον Ζαλοκώστα Ε. το σουτ του όποιου θα περάσει αούτ.
50΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασόπουλου, στα χερια του Μπούτιβα.
63΄ακόμα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, νέο τετ τα τετ του Ζαλοκώστα Ι, με τον Μπότα για ακόμα μια φορά να κάνει εξαιρετική έξοδο και να μπλοκάρει την μπάλα.
71΄σουτ του Βαββάτου, μπλοκάρει ο Μπότας.
79΄σουτ του Αθανασόπουλου, θα μπλοκάρει ο Μπούτιβας.
83΄γκολ, σέντρα από δεξιά του Βασιλείου, γυριστή κεφαλιά του Παχή, στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπούτιβα και στα δίχτυα 1-1.
89΄σουτ Αλεξάκη άουτ.
90΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτσούμπα άουτ.
96΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου άουτ.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Τριφιάτης Σ, Μπαλαμπάνης (70΄Παχής), Ζέρβας, Μαντέλος, Κάκκος, Βασιλείου, Φράγκος, Γαβρίνας, Σακελλαρόπουλος (60΄Μιχαλόπουλος), Τριφιάτης Γ. (46΄Αθανασόπουλος).
ΑΧΕΛΩΟΣ: (Ανδρέας Τσιλίκας) Μπούτιβας Μ, Καλοκαίρης Ε, Μπαμπάτσικος, Βαγενάς, Καλοκαίρης Ν, Μπούτιβας Α (56΄Κουτούμπας), Ρουσογιάννης (42΄Βαββάτος), Ζαλοκώστας Α (70΄Αυφαντής), Αλεξάκης, Ζαλακώστας Ε, Σαγάνας.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :