Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ν’ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ.

Πρωτόγνωρα κι ωραία πράγματα φέτος στο Αγγελόκαστρο. Όχι συμπατριώτες δεν τελειώσαν τα προβλήματα, και ούτε πρόκειται να τελειώσουνε ποτέ. Είναι όμως κάτι τιποτένια πραγματάκια που τα αμβλύνουν όλα τούτα, και που εκπέμπουνε χαρά και ανθρωπιά. Και προφανώς κάπως έτσι θα σκέφτηκε και η νέα δημοτική αρχή του τόπου μας, και σκάρωσε τούτη την πανέμορφη γιορτή του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του χωριού.
Κι όλα αυτά τα γιορτινά τούτες τις μέρες, είναι ανείπωτες  στιγμές για τα παιδιά. Κι ήτανε όλα τα παιδάκια του χωριού εκεί να πάρουν μέρος. Από το νηπιαγωγείο ως τις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού. Μαζί τους και οι δάσκαλοι και του σχολείου ο Διευθυντής, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου,  και το εκλεγμένο τοπικό συμβούλιο, ο Μήτσος, ο Κώστας και η Ξανθή.
Το AGGELOKASTRO NEWS ήταν εκεί και σας μεταφέρει με πλούσιο φωτορεπορτάζ την όμορφη αυτή εκδήλωση. Κι έπεται και συνέχεια, αύριο Σάββατο στις 5.30 μ.μ που θα φωταγωγηθεί το δέντρο, και θα ‘χει λέει εκπλήξεις, και αρκετή καλόκαρδη γιορτινή διάθεση.   Καστρινός.           
Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βάζεις τα σχόλια ρε φασίστα;

Καστρινός είπε...

Αν εγώ είμαι φασίστας εσύ τι είσαι ρε κουκουλοφόρε;

Ανώνυμος είπε...

Ναι όντως κάτι άρχισε να αλλάζει αλλά προς το χειροτερο δυστίχως αφού το Χριστουγενιάτικο δέντρο είναι ακόμα στολισμένο στην πλατεία του χωριού ..λες κι έχει ριζώσει εκεί!! Είναι κάτι απλό..που όμως δίχνει για μια ακόμη φορά την ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των αρχών του τόπου!! Ωραιές οι εκδηλώσεις και τα γιορτινά ρούχα ας βάλει όμως κάποιος και μια φόρμα εργασίας να το ξεστολίσει επιτέλους..Πολλα ζηταω κι εγω στο Αγγελόκαστρο του <>