Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 /8 ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Όταν είσαι αναγκασμένος να ανταγωνιστείς μεγαλύτερες ομάδες υποχρεούσαι να διαμορφώσεις συγκεκριμένη στρατηγική που θα δείχνουν τα δικάσου πλεονεκτήματα, οφείλοντας πάντα να ακολουθείς ρεαλιστική τακτική αποφεύγοντας τις μεγάλες απαιτήσεις και το «παραφουσκωμένο» αγωνιστικό σχεδιασμό. Κοινώς, πρέπει να ζητάς από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν αυτό που μπορούν, και να μην απαιτείς να κάνουν αυτό που εσύ θα ήθελες.
Φυσική κατάσταση:Ο μοναδικός τρόπος για να μειωθεί η ποιοτική διαφορά με δυνατότερους αντιπάλους είναι η αγωνιστική διάρκεια. Αυξάνοντας το χρόνο κατά τον οποίο οι ποδοσφαιριστές αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες για θετικά αποτελέσματα. Στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα, ο ΑΧΕΛΩΟΣ είναι υποχρεωμένος να διανύει περισσότερα χιλιόμετρα στο γήπεδο να κερδίζει τις προσωπικές μονομαχίες, να αντέχει μετά το 70ο λεπτό και να διατηρεί σταθερή την αγωνιστική ένταση μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.
Το φετινό έμψυχο υλικό του ΑΧΕΛΩΟΥ έχει τη δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αρκεί να προετοιμαστεί κατάλληλα και νά ακολουθηθούν οι οδηγίες του έμπειρου Χρήστου Βασιλείου ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Η περίοδος της προετοιμασίας αρχίζει τη Δευτέρα, και υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Η ανοχή του κόσμου είναι δεδομένη αναφορικά με αυτές τις υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει, όμως, περίπτωση να συγχωρηθούν κρούσματα τεμπελιάς και ωχαδελφισμού στη προετοιμασία. Τα πανηγύρια τελείωσαν. Πάμε για μια επιτυχημένη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :