Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου.ΜΠΟΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΨΟΥΛΙ.

Μπόμπα λέει στην Α΄ΕΠΣΝΑ. Ο πρώην διεθνής Έλληνας αμυντικός- και νυν επιτυχημένος προπονητής ποδοσφαίρου Χρήστος Βασιλείου θα είναι ο νέος τεχνικός του Αχελώου Αγγελοκάστρου. Με μια πολύ γνωστή μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, και σαν προπονητής ο Χρήστος έχει κάτσει στον πάγκο του Παναιτωλικού σε δύο διαφορετικές εποχές, ήταν αυτός που ανέδειξε την ομάδα του Πλατανιά και την ανέβασε στη Γ΄ Εθνική, ενώ καλή πορεία είχε κάνει και με την Επισκοπή. Δούλεψε ακόμα την Α.Ε.Μεσολογγίου και σε Φωκικό, Πρέβεζα, Ζάκυνθο, Βόνιτσα, ενώ πέρασε για λίγο και από τον Όμηρο Νεοχωρίου.
Ο προπονητής είναι ο κτίστης μιας ομάδας, και ο αρχιτέκτονας μαζί. Αυτός είναι που ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με την ομάδα, και κανένας άλλος. Ο προπονητής κύριε, αυτός είναι ο μεγάλος υπηρέτης του αθλήματος. Κι ο προπονητής Χρήστος Βασιλείου ήρθε φέτος στον ΑΧΕΛΩΟ, για τον ίδιον λόγο που θα πήγαινε σε μία άλλη ομάδα. Τόσο απλά. Προπονητής είναι, αυτή είναι η δουλειά του και θα συνεχίσει την καριέρα του σ' αυτή ή, την άλλη ομάδα. Και τ’ αθλητικά site του νομού κάνουν το λανσάρισμά τους, και πουλάνε τάχα τη μεγάλη είδηση σαν «μπόμπα». Πλάκωσαν τα ρεπορτάζ για τη μεγάλη επιτυχία του Αγγελοκάστρου, για το μεγάλο «μπάμ», για κάθε είδους καραγκιοζιλίκια, που δε ξέρω και από πού εκπορεύονται! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο Καστρινός έχει στο στόμα μία κουβέντα. Ο Χρήστος Βασιλείου δεν ξέρω αν κάνει για τον ΑΧΕΛΩΟ.
Γιατί το λες αυτό, Καστρινέ; Και ποιος είναι κατάλληλος για τον ΑΧΕΛΩΟ; Δεν καταλάβατε. Ο Βασιλείου είναι σε άλλο επίπεδο απ’ εκείνο του Αχελώου Αγγελοκάστρου. Δεν συναντιώνται πουθενά, πως λοιπόν θα συνεργαστούν;
Να τον πάρει προπονητή τον Χρήστο ο ΑΧΕΛΩΟΣ, γιατί να μην τον πάρει, όμως αφού έχει πρώτα αποφασίσει να γίνει μία ομάδα Πρωταθλητισμού. Γίνεται αυτό; Ποτέ! Γιατί «με πορδές δεν βάφονται αυγά» λέγαν ανέκαθεν οι παλιοί στο Αγγελόκαστρο. Εκτός αν βρήκανε πετρέλαιο η φυσικό αέριο εκεί κάτω στην Κακαβαριά και το κρατάνε μυστικό και σκέφτονται να κάνουνε τον ΑΧΕΛΩΟ Τσέλσι.
Λέω μετά σιγουριάς λοιπόν. Ανόμοια μεγέθη ΑΧΕΛΩΟΣ και Βασιλείου. Ο προπονητής που παρουσιάστηκε σήμερα με τυμπανοκρουσίες από τον ΑΧΕΛΩΟ, δίνω την πληροφορία, ότι έχει μάθει να δουλεύει σε σωστές βάσεις. Όχι με τυχαία δεδομένα. Και μια ομάδα δεν κτίζεται σε μια νύχτα, όπως ένα αυθαίρετο. Χαίρετε.
Καστρινός.

1 σχόλιο :

Λευτέρης Πεσλής. είπε...

Σωστοοοοοοοοοός.