Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

Μετά από 10 αγωνιστικές, ο ΑΧΕΛΩΟΣ δεσπόζει πια στον πάτο της βαθμολογίας εγκλωβισμένος στα λάθη του Καλοκαιριού και της προετοιμασίας, που μοιραίως οδηγούν στην ανικανότητα του σήμερα. Το όραμα χάθηκε, ο «τσαμπουκάς» της περσινής ομάδας φόβητρο απαξιώθηκε και οι προσδοκίες για μια άνετη τουλάχιστον παραμονή στη μεγάλη κατηγορία χρεοκόπησαν. Πρόκειται πια για ένα σωματείο εφιαλτικής πραγματικότητας, με φιλάθλους που έχουν περιδιαβεί το κατώφλι μάλλον της αδιαφορίας πια.
Ο φίλαθλος του ΑΧΕΛΩΟΥ αισθάνεται βαθιά προδομένος από τα ΄΄δικά του παιδιά΄΄, που καθόριζαν τις εξελίξεις της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα, νιώθει απογοητευμένος διότι κανένας παράγοντας δεν μπαίνει μπροστά ν’ αλλάξει λίγο το σκηνικό. Η περηφάνια του Αγγελοκαστρίτη φιλάθλου έχει πιάσει πάτο, οι όποιες ανοχές άρχισαν να εκμηδενίζονται και η παραμικρή επιτυχία της ομάδας φαντάζει ως όαση στην έρημο.
Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά … Έχοντας χάσει τον προσανατολισμό τους άπαντες, έφτασαν σε σημείο κάποιοι να μου γράφουν να μην ξαναασχοληθώ γιατί είναι μάταια πια η σωτηρία της ομάδας.
Όχι ρε μάγκες! Και θα ελέγξουμε, και θα ψαχτούμε, και θα γκρινιάξουμε για ότι γίνεται στραβό. Κανένας δε θα μας βουλώσει το στόμα, με το πρόσχημα ότι ο ΑΧΕΛΩΟΣ τελείωσε πια. Το θέμα είναι να σωθεί ο ΑΧΕΛΩΟΣ, και θα σωθεί.
Καστρινός.

1 σχόλιο :

Σωτος είπε...

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.....ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ!