Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ.Απάντηση του Αχελώου στην άθλια ανακοίνωση του Αντιρρίου.

Ανακοίνωση - απάντηση στην ανακοίνωση του Ατρομήτου Αντιρρίου εξέδωσε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σε απάντηση προς την επιστολή του Ατρομήτου Αντιρρίου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο (9/2) στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου υπήρχε κάμερα που τράβηξε τον αγώνα. Αν δεν το γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί είμαστε διατεθιμένοι να τους στείλουμε σε βίντεο τον αγώνα για να μπορέσουν μετά να μας πουν που αδικήθηκαν. Από όσο γνωρίζουμε εμείς οι "χωριάτες", όπως μας αποκαλούσαν οι παίκτες του Αντιρρίου στο πρώτο παιχνίδι, το ποδόσφαιρο διακρίνεται για το πάθος και τον εγωϊσμό του καθενός. Αυτά όλα που αναφέρει το Δ.Σ. του Αντιρρίου στην ανακοίνωσή του για εμάς είναι δικαιολογίες γιατί και στα δύο παιχνίδια είμασταν ανώτεροι (υπάρχουν βίντεο). Τώρα αν το Αντίρριο είχε συνηθίσει στα υψηλά πατώματα πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουν και κάποιες ομάδες που παίζουν για το χωριό τους και την φανέλα.
Αν ο πρόεδρος του Αντιρρίου έχει απορία πόσοι παίκτες της ομάδας μας αμοίβονται τον ενημερώνουμε ότι είναι 20 παίκτες από το Αγγελόκαστρο. Για τους υπόλοιπους θα μείνει με την απορία.
Ο Πρόεδρος                                                                                         Το Δ.Σ.
Κοτούμπας Παναγιώτης

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΩΣ ΤΙ ΜΙΛΑΝΕ? ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ?? ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΦΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΩ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ.