Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. «Πιστοποιητικό καλής δουλειάς»

Ευτυχώς, ο εφετινός ΑΧΕΛΩΟΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι κάτι το ξεχωριστό. Το συμβούλιο, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες δεν έχασαν την πίστη τους σ' αυτό που χτίζουν εδώ και τρία χρόνια τώρα και φέτος απ’ το ξεκίνημα της περιόδου. Έχοντας ηρεμίσει μετά την ήτα της τετάρτης για το κύπελλο, προετοιμάστηκαν με άριστο-όπως αποδείχθηκε-τρόπο για ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αμφιλοχία. Και το Σαββατιάτικο απόγευμα συντελέστηκε η μεταμόρφωση που εξέπληξε τους πάντες ευχάριστα.
Στο «Κραβασαρά» εμφανίστηκε μία ομάδα με πολύ υψηλό δείκτη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, με ξεκάθαρη γνώση του τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και πώς θα το έπαιρνε, με πολλά τρεξίματα, αλληλοκαλύψεις, πρέσινγκ ψηλά και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι το 3-0 με τα γκολ του Μπούζα, του Μωραϊτη, και του Ζαλοκώστα ήρθε σχετικά εύκολα, περισσότερο κι απ’ ότι περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι. Σίγουρα δεν έγινε ο ΑΧΕΛΩΟΣ Ολυμπιακός, ούτε ο φετινός ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ είναι στα καλύτερα του για να μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελεί μεγάλο μέτρο σύγκρισης για τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Ήταν όμως, για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι μία ομάδα όπως την περιμένει ο κόσμος της και ο προπονητής της. Με ποδοσφαιριστές που συναισθάνονται το μέγεθος των απαιτήσεων της Α1 και δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν σ' αυτές.
Το ζητούμενο βέβαια, είναι αυτό που έδειξε ο ΑΧΕΛΩΟΣ μέσα στην Αμφιλοχία να έχει και συνέχεια. Να αποτελέσει ένα κομμάτι μόνο, της εξέλιξης αυτής της νέας ομάδας που τώρα χτίζεται σε τούτη τη μεγάλη κατηγορία του νομού. Μας δείχνει τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες της και δεν μπορείς ακόμη να είσαι σίγουρος τι θα δείς από Κυριακή σε Κυριακή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΤΙΡΡΙΟ 15

ΟΜΗΡΟΣ 12

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 12

ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗ 12

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ 10

ΣΤΑΜΝΑ 7

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ 7

ΓΑΒΑΛΟΥ 7

Κώστας Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :