Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ;



Γιατί ρε τσόγλανοι μας κλέβτε τη χαρά; Αφού μπορείτε να το καθαρίστε το πρωτάθλημα, γιατί μας βάζετε να ψάχνουμε κομπιουτεράκια να βγάλουμε υπολογισμούς, για τις 5 υπόλοιπες αγωνιστικές που απομένουν.
Γιατί κακά τα ψέματα είναι ξευτίλα να χάνεις με ψηλά τα χέρια από υποδεέστερες ομάδες όπως κακή ώρα σήμερα απ’ την ομάδα του ΠΑΟ Αγρινίου με 1-0, κι ενώ θα μπορούσες να καθαρίσεις εδώ και καιρό με την υπόθεση «άνοδος» να φτάνεις τώρα και να κάνεις υπολογισμούς μη γίνει το μοιραίο και ξαφνικά βρεθείς στο Ρινγκ των μπαράζ για άνοδο. Σεβαστείτε τη φανέλα την ιστορία, το όνομα και τον κόσμο του ΑΧΕΛΩΟΥ.
Το μεγαλύτερο ζητούμενο τούτη τη στιγμή είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Κάτι που πάντα είχε η Αγγελοκαστρίτικη ομάδα. Όποιος δεν μπορεί και δεν θέλει να την έχει να τα μαζεύει απ’ την «Κακαβαριά».
Κώστας.

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

gia iremese ligo.....kanenas pexteis den thelei to kako tis omados tou axeloou....k aksioprepeia exxoun oloi i pextes pou paizoun ayti thn stigmh stin omada....gia thimise mou k.kosta???pote eixan aksioprepeia sto aggelokastro molis eixan lefta apo ta dimous k apo alla ...k ta skorpagane opou na nai....... k paixtes apo to xwrio zitagane lefta gia na paiksoun sto idio tous to xwrio....... gia pes mou pote eixan,,,gia na xeroume k emeis.....alla den peirazei emeis fteme pou vazoume to merakamatos mas k spame ta podia mas>>>gia to kalitero tis omadas...merikoi mou fenetai den ektimate tipota....gi auto iremiste na teleiwsei i xronia fetos... k opoios thelei k exei ta kotsia as erthei tou xronou na parei thn omada... ΥΓ:KALA TA LES APO TO INTRERNET

Ανώνυμος είπε...

gia iremese ligo.....kanenas pexteis den thelei to kako tis omados tou axeloou....k aksioprepeia exxoun oloi i pextes pou paizoun ayti thn stigmh stin omada....gia thimise mou k.kosta???pote eixan aksioprepeia sto aggelokastro molis eixan lefta apo ta dimous k apo alla ...k ta skorpagane opou na nai....... k paixtes apo to xwrio zitagane lefta gia na paiksoun sto idio tous to xwrio....... gia pes mou pote eixan,,,gia na xeroume k emeis.....alla den peirazei emeis fteme pou vazoume to merakamatos mas k spame ta podia mas>>>gia to kalitero tis omadas...merikoi mou fenetai den ektimate tipota....gi auto iremiste na teleiwsei i xronia fetos... k opoios thelei k exei ta kotsia as erthei tou xronou na parei thn omada...

Κώστας είπε...

Δεν θα ασχοληθώ αγόρι μου ότι και να γράφεις. Πρώτον γιατί είσαι «κουκουλοφόρος» γράφεις ανώνυμος και δεύτερον γιατί δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά. Γράψε επώνυμα σωστά τις παρατηρήσεις σου, κι έλα μετά να μιλήσουμε απ’ όποιο βήμα θες.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον δεν εισαι ο μονος που ξερει ελληνικα.....γι αυτο ηρεμισε που σου λεμε.....κ βαλτο καλα στο μυαλο σου οτι η ομαδα θελετε δεν θελετε καποιοι θα βγει ανετα κατηγορια....κ μην γραφεις οτι να νε,,,κ δεν ειμαι κουκουλοφορος ουτε ενας (((ειμαστε ολοι η μαζι οι παιχτες τις ομαδας αυτην την στιγμη που σου γραφουμε)))Α,,Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ.....Κ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΥΓ: ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ!!!

Κώστας είπε...

Αν χάσετε την άνοδο φέτος έτσι που το πάτε, θα στηθούν λαϊκά Δικαστήρια και με συνοπτικές διαδικασίες θα πάτε για το Δίμικο. Τίποτ’ άλλο. Κώστας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ?ΣΤΕΝΑ ΜΥΑΛΑ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΙΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ασπιδα ΕΜΕΙΣ ανοδο ΕΣΕΙΣ...

Σώτος είπε...

ΣΒΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΩ....ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ?? ΧΟΥΝΤΑ?? ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ. είπε...

ΤΡΑΒΑ ΟΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΔΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΟΥΣΤ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙ ΑΠΟ ΔΩ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ είπε...

Το μεγαλύτερο ζητούμενο τούτη τη στιγμή είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!Κάτι που πάντα είχε η αγγελοκαστρίτικη ομάδα.
ΕΤΣΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΤΙΒΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΚΑΚΟΙΟΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΕΙΠΕΙ.ΘΕΩΡΩ ΣΟΦΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΣΟΦΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ,ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

Κώστας είπε...

Ρε Θόδωρε σταμάτα την σε παρακαλώ αυτή την ιστορία, ξέρεις πόσο εγώ την αγαπάω ετούτη την ομάδα, και το πόσο έχω ασχοληθεί εγώ μ’ αυτή σ’ όλη μου τη ζωή. Ρώτα να μάθεις το χωριό αν δε το ξέρεις. Ε αυτό και μόνο μου δίνει πιστεύω το δικαίωμα να πω και μια κουβέντα παραπάνω, και να τραβήξω και κανένα «αυτί». Τώρα αν θέλεις να το συνεχίσεις δεν θα βρεις άκρη μ’ εμένα γιατί το μόνο που έμαθα καλά εκεί κάτω στο ρέμα που μεγάλωσα είναι να χειρίζομαι καλά τη λάσπη. Γι ‘ αυτό σου λέω σταμάτα το να πάει στο διάολο, και κοίταξε να τους μαζέψεις να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, να τελειώνουμε και έπειτα να το γλεντήσουμε όπως πέρσι. Κώστας.

ΑΙΩΝΙΟΣ ΠΑΓΚΙΤΗΣ είπε...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ....

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ είπε...

ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΛΕΨΑΜΕ,ΙΔΡΩΣΑΜΕ,ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.........................

Ανώνυμος είπε...

megale akou na deis apo thn stigmh pou exis selida anoixth gia olo to koino na mhn xanasbiseis ta sxolia kapoion ok???alios xalase kai thn selida na min se akoume kai oute na se blepoume exalou baros mas ise!!!!!!!!!

Κώστας είπε...

Αφού είσαι ρουφιάνος ρε μαλάκα. Βαλε όνομα ρε κότα. Κρυφοπουτάνα.

Ανώνυμος είπε...

ise megalos malakas tipota alo den sou lew blaxadero !!!!!!!!