Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.



Σε παλιόκαιρους και σε στιγμές προβληματισμού σαν αυτές που περνάμε σήμερα, οι άνθρωποι χρειάζονται αφορμές για να θυμούνται ότι ενώνοντας τις ελπίδες και τα όνειρά τους, το αύριο μπορεί να γίνει καλύτερο.
Και το πιο αισιόδοξο μήνυμα για μια ποδοσφαιρική ομάδα μπορούν να το δώσουν μόνο οι ίδιοι οι άνθρωποι αυτής της ομάδας. Αυτοί που μέσα από την καθημερινότητα τους παλεύουν, προχωρούν και διεκδικούν το δικαίωμα σε τούτη την ελπίδα, συνεισφέροντας έτσι σε ένα κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Άνθρωποι με ψυχή και με σκέψη ότι η ατομική και η συλλογική πρόοδος είναι έννοιες αλληλένδετες και ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο διαχρονικά την ομάδα μας.
Κι έναν τέτοιο άνθρωπο ευτύχισε να έχει εδώ και χρόνια ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. Έναν Σταυροφόρο του αθλητισμού και εραστή του ποδοσφαίρου, που πρόσφερε και προσφέρει απ’ όλα τα μετερίζια αφιλοκερδώς στην ομάδα του χωριού του τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Κι αυτός δεν είναι άλλος απ’ το ΓΙΩΡΓΟ τον ΛΟΥΚΑ. Φέτος τον βρίσκουμε να έχει μαζέψει ένα τσούρμο παιδιά του Αγγελοκάστρου όλων των ηλικιών και να έχει οργανώσει μια απ’ τις καλλίτερες Ακαδημίες ποδοσφαίρου, που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματικές ομάδες μεγάλων κατηγοριών.
Θα μπορούσαν να γραφτούν κατεβατά ολόκληρα για την διαχρονική προσφορά του Γιώργου στον Αθλητισμό όχι μόνο στο Αγγελόκαστρο αλλά και σ’ ολόκληρο το νομό. Ξέρω όμως τη σεμνότητά του και το σταματάω εδώ παραθέτοντας τα ονόματα όλων των παιδιών που αποτελούν τις φερέλπιδες νέες ποδοσφαιρικές «φουρνιές» του ιστορικού ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια :