Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει.«Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει» λέει μια λαϊκή παροιμία. Μέχρι να πει Δόξα το Θεό ο Αχελώος Αγγελοκάστρου μετά την επική πρόκριση για το κύπελλο Ε.Π.Σ.Ν.Α, με τη σαφώς ανώτερη ομάδα της Ναυπάκτου που όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, ήρθε η χθεσινή ή κλήρωση για να τον ρίξει απ’ τη σκύλα στη Χάρυβδη. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά στάθηκε αμείλικτη η κληρωτίδα, και τον έστειλε τούτη τη φορά αντιμέτωπο με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Δεν χρειάζονται νομίζω άλλα σχόλια. Τα ζευγάρια των αγώνων είναι:
Αχελώος Αγγελοκάστρου - Παναιτωλικός
Λουτρό – ΑΕ Αγ. Δημητρίου
Πλαγιά – Όμηρος Νεοχ.
Αντίρριο – Αμφίλοχος
Γαβαλου – Άρης Αιτωλικού
Ματαραγκα – Αστακός Η τύχη χαμογέλασε αρκετά στον Ολυμπιακό Παναιτωλιου και την Α.Ε. Μεσολογγίου που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ και θα γίνουν σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμα απ’ την Ε.Π.Σ.Ν.Α.
Κώστας.

1 σχόλιο :

Ενας φίλος. είπε...

Τι έγινε Καστρινέ το βούλωσες κι εσύ; Εδώ και καιρό τώρα μπαίνω συνεχώς στο μπλόκ για να διαβάσω τη γνώμη σου που πάντα μ’ ενδιέφερε για όλα αυτά που γίνονται, κι όλο για μπάλα βλέπω, και για τον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Ένας παλιός φίλος.