Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.. ΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ.


Αγγελόκαστρο Αι Γιώργης. Λάδι σε μουσαμά του Καστρινού.
Διαστάσεις 1 μέτρο Χ 60 εκατ.


Πατήστε επάνω στo Πίνακα για μεγέθυνση.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΙ ΓΙΩΡΓΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
Ήταν η πρώτη είδηση της ημέρας και ήταν φρικιαστική. Η στυγνή δολοφονία από λαθρομετανάστες ενός 44χρονου συμπολίτη μας, για την κάμερα που κρατούσε, μας εξόργισε όλους.
Τα «πολυπολιτισμικά φρούτα», οι αγαπημένοι των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΜΚΟ και των «προοδευτικών» όλου του αριστερού φάσματος, έχουν μετατρέψει τις πόλεις μας σε δαντικές κολάσεις. Και εισπράττουν κάποιοι από αυτούς επιδόματα αλληλεγγύης, ως κίνητρο για να παραμείνουν εδώ. Πλέον, κανείς δεν είναι ασφαλής, ενώ η ποιότητα ζωής μας, κατρακυλά.
Η Ελλάδα μας, αλλάζει, ελέω ΠΑΣΟΚ, προς το χειρότερο. Και όλα αυτά, για να εξελιχθεί το (εις βάρος του εθνικού κορμού) πολυπολιτισμικό πείραμα της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Οι Έλληνες δεν έχουν δικαιώματα...
Γεμίσαμε λοιπόν λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Είναι φορείς άλλου «πολιτισμού», ο οποίος, αν και έχει κατά τα πρότυπα των «προοδευτικών» σκοταδιστικό πλαίσιο, γίνεται από αυτούς «ανεκτός», προκειμένου να διαρραγεί η εθνική μας συνοχή.
Απύθμενη υποκρισία και τυχοδιωκτισμός. Τριτοκοσμικοί σκοταδιστές και κήρυκες της ελευθεριότητας, βαδίζουν χέρι-χέρι. Περιμένουμε να μας πουν οι αντιρατσιστικές ΜΚΟ τη γνώμη τους για τις κλειτοριδεκτομές, την πολυγαμία, τη μαντίλα και άλλα πολλά.
Θα τους επαναλάβω ένα ερώτημα, που μέχρι στιγμής παραμένει αναπάντητο: ποια η θέση μιας ανύπαντρης μητέρας ή απλά, μιας γυναίκας με ευρωπαϊκή εμφάνιση σε μια γειτονιά, όπου θα διαμορφωθεί μια μουσουλμανική πλειοψηφία;
Α ναι, το ερώτημα δεν είναι «πολιτικά ορθό». Εξάλλου, κατά την οικεία αριστερά (αστική, ριζοσπαστική ή κομμουνιστική), τη θιασώτρια των θετικών διακρίσεων, οι Έλληνες δεν έχουν δικαιώματα.
Κίνδυνος-θάνατος για την κοινωνία μας
Δεν σέβονται λοιπόν οι Ασιάτες και Αφρικανοί αλλά και μουσουλμάνοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες τις γυναίκες, μισούν τους αλλόθρησκους, έχουν ροπή στη βία και είναι πολύ παραβατικοί. Φυσικά, αυτά δεν θα σας τα πει η Αλ Σάλεχ.
Αυτή κάνει τη δουλειά της στην αντίθετη κατεύθυνση. Και η κυβέρνηση συναινεί στην αριστεριστική παράνοια και επαυξάνει. Είναι και το «προοδευτικό» πλαίσιο στη μέση, που προτάσσει ως προτεραιότητα την εξάλειψη του εθνικού φρονήματος.
Έτσι δεν είναι κύριοι του ΠΑΣΟΚ; Έτσι δεν είναι κύριοι του ΚΚΕ; Έτσι δεν είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Η ανόητη λογική της διεθνιστικής αλληλεγγύης, έχει διαβρώσει πλέον και τη δημόσια διοίκηση. Αλλά εδώ η αριστερά, προσδοκεί στη δημιουργία ενός στρατού, που θα χτυπήσει καίρια το «σύστημα». Την ώρα που αυτή έχει καταστεί σύστημα και δη εξουσιαστικό, εδώ και δεκαετίες!
Δεν πάει άλλο!
Η υπομονή των πολιτών εξαντλείται, την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση, αντί να φροντίζειγια την ασφάλειά μας, επιχειρεί να φιμώσει τον κόσμο με ολοκληρωτικά νομοθετήματα-ντροπή, που «προνοούν» για την καταπολέμηση της... εχθροπάθειας!
Ο θρίαμβος της πολιτικής ορθότητας! Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια, από μια κυβέρνηση τα στελέχη της οποίας κάποτε θα λογοδοτήσουν για την προδοσία των αρχών και των ιδανικών της ελληνικής κοινωνίας.