Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΑΑΑΑΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ.


Έρχονται αδέρφια Αγγελοκαστρίτες με τη σέσουλα. Εκατομμύρια ζεστά ευρόπουλα μιλάμε, για τον τόπο μας. Πέρασε η Πρωταπριλιά, δεν είναι ψέμα ούτε φάρσα τούτη τη φορά. Σας παραθέτω αυτούσιο το έγγραφο (Δελτίο τύπου) του Δήμου Αγρινίου για να μη λέτε ότι σας κοροϊδεύω.

Σας συνοψίζω ότι αφορά το Αγγελόκαστρο, να μη νομίζεται ότι αερολογούμε.

Ο Δήμος Αγρινίου έχει αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Συγκεκριμένα: 3) Κατατέθηκε ολοκληρωμένη πρόταση για την αποχέτευση της Δημοτικής Ενότητας Αγγελοκάστρου, προϋπολογισμού 5,5 εκ. ευρώ.

5) Κατατέθηκε ολοκληρωμένη πρόταση για το έργο υδροδότηση Δήμου Αγρινίου από λίμνη Καστρακίου, προϋπολογισμού 6,47 εκατ. ευρώ, ώστε να κατασκευαστεί νέος αγωγός ύδρευσης από το Καστράκι μέχρι την Παραβόλα, το Αγγελόκαστρο και τη Μακρυνεία.

6) Κατατέθηκαν δύο ολοκληρωμένες προτάσεις για την αποκατάσταση χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), μία για το Αγγελόκαστρο προϋπολογισμού 186 χιλιάδων ευρώ και μία για τις παρατριχώνιες δημοτικές ενότητες (Παραβόλας, Θεστιέων Αρακύνθου και Μακρυνείας) προϋπολογισμού 514 χιλιάδων ευρώ. Η Δημοτική Αρχή εργάζεται με πρόγραμμα, συνέπεια, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, έτσι ώστε να επιλύσει συνολικά το πρόβλημα της προστασίας των υδατικών πόρων της περιοχής μας, γεγονός που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αξιοποίηση αυτών των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος.

Οι προτάσεις, των προτάσεων, ω προτάσεις. Και μιας και πέφτουν οι προτάσεις βροχηδόν, θα μου επιτρέψετε κι εμένα να κάνω μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον Σωτήρα και προστάτη του Αγγελοκάστρου Δήμαρχο Αγρινίου. Κάτω εκεί στη διασταύρωση που πάει για Λυσιμαχεία, εκεί που πρωτομπαίνεις στο χωριό, πρέπει να φτιάξουμε μια εκκλησία προς τιμή του, να τον τιμάμε αυτόν τον άγιο άνθρωπο όπως πρέπει. Ποτέ τόσα λεφτά για έργα έστω στα λόγια, δεν ήρθαν μαζεμένα στο χωριό. Η εικόνα του στο τέμπλο εκεί μπροστά δίπλα απ΄την άγια πύλη, του Αγίου και Σωτήρα του χωριού μας «Μοσχολιού», είναι δική μου δωρεά και προσφορά. Δια χειρός του Κ.Καστρινού θα γράφει κάτω δεξιά.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Εφημερίδα Αγγελοκάστρου το ΚΑΣΤΡΟ. Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :