Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ.



Aναλυτική πρόγνωση του καιρού το Τριήμερο των απόκρεων στο Αγγελόκαστρο ανά 6 ώρες προσφορά της εφημερίδας το ΚΑΣΤΡΟ.
Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πρίν ένα χρόνο τέτοιες μέρες, ένα παλληκάρι, ένας αστυνομικός οδηγήθηκε στην φυλακή με την κατηγορία βασανισμού κρατουμένου. Πρόκειται για την θλιβερά σκηνοθετημένη παράσταση του τότε νεόκοπου εξ εφέδρων, διώκτη των τρομοκρατών, των εγκληματιών και δεν συμμαζεύεται, Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Είναι γνωστή η ιστορία του χιλιανού λαθρομετανάστη Pedro Navarro, ο οποίος είχε συλληφθεί τα Χριστούγεννα του 2010, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ορισμένα άλλα «πταίσματα» και εκρατείτο στο ΑΤ Ακροπόλεως. Παραμονή της πρωτοχρονιάς αποφάσισε να δραπετεύσει και επετέθη στους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν, τραυματίζοντας έναν από αυτούς . Οι αστυνομικοί αντέδρασαν, όπως είχαν εκ του νόμου υποχρέωση, με αποτέλεσμα να βρεθούν κατηγορούμενοι για βασανισμό κρατουμένου. Ο χιλιανός ζήτησε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ ο τραυματισμένος αστυνομικός οδηγήθηκε στην ασφάλεια. Έτσι, για την εξυπηρέτηση του χιλιανού εγκληματία-λαθρομετανάστη, βρέθηκε πρωτοχρονιάτικα ιατροδικαστής που μιλούσε ισπανικά !! για να τον εξετάσει και που στην έκθεσή του έγραψε ότι «ο θάνατος οφείλεται σε μεταβολικά αίτια»!!!.
Βεβαίως ο χιλιανός δεν είχε πεθάνει, αλλά έπρεπε ο κ. Χρυσοχοΐδης να επιδείξει πυγμή και έργο. Έτσι, από το γενικό κρατικό, όπου παρέμεινε ο λαθρομετανάστης Navarro, παρήλασε όλη η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, παρουσιάζοντας τα σεβάσματά της, προσφέροντάς πολιτικό άσυλο ! και οικονομικό επίδομα!!. Η δημοσιότητα που δόθηκε από τα ΜΜΕ ήταν η επιβράβευση για το έργο του κ. Χρυσοχοΐδη, ως προστάτη των «αναξιοπαθούντων» λαθρομεταναστών και τιμωρού των «κακών» αστυνομικών. Αυτό που δεν είπαν τα ΜΜΕ ήταν ότι η πρέσβειρα της Χιλής δεν θέλησε να αναμειχθεί στην υπόθεση επειδή ο Pedro Navarro καταζητείται στην Χιλή ως εγκληματίας.

Σήμερα, δεκατέσσερις μήνες μετά, ο καταζητούμενος χιλιανός εγκληματίας-λαθρομετανάστης, βρίσκεται στην χώρα μας, κυκλοφορεί ελεύθερος και λαμβάνει μάλιστα και «ανθρωπιστικό» επίδομα!!!. Οι αστυνομικοί που υποτίθεται ότι τον βασάνισαν, είναι σε διαθεσιμότητα και υπόδικοι. Όμορφος κόσμος Χρυσοχοϊδικά πλασμένος.
Πριν λίγες ημέρες δολοφονήθηκαν δύο παλληκάρια, δύο αστυνομικοί. Άρχισαν λοιπόν τα θλιβερά ανθρωπάκια της πολιτικής και των ΜΜΕ, να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χαμό τους. Όμως οι Έλληνες πολίτες δεν είναι κορόϊδα. Έχουν μνήμη. Θυμούνται ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, ποιοι όπλισαν τους διάφορους αλλοδαπούς με προνόμια και ποιοι υπονομεύουν την Ελληνική Αστυνομία. Είναι οι ίδιοι που εδώ και δεκαέξι μήνες σπέρνουν λαθρομετανάστες και τώρα θερίζουν εγκληματίες