Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ.

Την Δευτέρα 28/11/2022 είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνό στο ελαιοτριβείο και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΜΗΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ που δραστηριοποιείται στο τομέα του ελαιολάδου από το 1932 ,στο Αγγελόκαστρο.

Ο Μητροπολίτης που έγινε δεκτός τόσο από τους εργαζόμενους της επιχείρησης αλλά και από τους ελαιοπαραγωγούς , μέσα  σε κλίμα χαράς , αφού ευλόγησε την παραγωγή ελαιολάδου του ελαιοτριβείου, χαιρέτησε τους ελαιοπαραγωγούς έναν , έναν ξεχωριστά και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον προκειμένου να ενημερωθεί για τον κόπο των ανθρώπων της γης και την διαδικασία παραγωγής του ελαιολάδου .

Επιπλέον είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί από τον υπεύθυνο παραγωγής Χαρίλαο Μήλα τόσο στο ελαιοτριβείο αλλά και στο σύγχρονο Τυποποιητήριο ελαιολάδου της ΜΗΛΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ και να ενημερωθεί για την διαδικασία Τυποποίησης του προϊόντος. Επισκεπτόμενος τα γραφεία της εταιρείας αφού ευλόγησε τις εγκαταστάσεις ,ενημερώθηκε για τον Ποιοτικό έλεγχο που γίνεται στο σύγχρονο Χημείο της επιχείρησης καθώς και για τις δραστηριότητες της επιχείρησης στα αποξηραμένα Φρούτα .

Από τον εκπρόσωπο της επιχείρησης Ιωάννη Μήλα παραδόθηκε ένα συμβολικό καλάθι με Προϊόντα της Αιτωλικής Γης , έτσι ώστε να τα γνωρίσει καλύτερα και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες παραγωγής της ευλογημένης Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Επιπλέον παραδόθηκε ένα βιβλίο για το Βυζαντινό εξωκλήσι του Αγ. Ηλία που βρίσκεται στο Αγγελόκαστρο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μητροπολίτη για την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις μας και θα σταθούμε αρωγοί στο έργο της Μητροπόλεως μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια :