Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.

Την διάθεση για στενή και εποικοδομητική συζήτηση και συνεργασία επιβεβαίωσαν στην προχθεσινή συνάντησή τους ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Αγγελοκάστρου Πάνος Κοτούμπας και ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης. Γνωστοί και φίλοι από παλιά, στη διάρκεια της συνάντησής τους τέθηκαν οι βάσεις για την υλοποίηση μιας σειράς προτεραιοτήτων στο Δήμο Αγρινίου, και δια μέσου αυτού και στο Αγγελόκαστρο τονίζοντας και οι δύο πως «πρέπει να αναπληρωθεί ο χρόνος που έχει χαθεί».
Πρώτη προτεραιότητα για τον Πάνο Κοτούμπα στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Περιφερειάρχη ήταν το φλέγον και χρόνιο θέμα της αποχέτευσης του χωριού. (Όλη ο αποχέτευση του Αγγελοκάστρου ως γνωστόν γίνεται διαμέσου του σκεπασμένου ρέματος στο κέντρο του χωριού με απρόβλεπτες υγειονομικές συνέπειες, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες). Όπως ανέφερε στον κ. Φαρμάκη είναι μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ζωής του χωριού, και ζήτησε τη στήριξη της Περιφέρειας γι’ αυτό το θέμα.
Επίσης, ο πρόεδρος ζήτησε τη συνδρομή του Περιφερειάρχη για την υλοποίηση μιας σειράς και άλλων έργων που χρόνια έχει να δει το Αγγελόκαστρο. «Το χωριό μας θα εκμεταλλευτεί κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρχει διαρκής επαφή και συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές και ο κ. περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να βοηθήσει και προς αυτή την κατεύθυνση» μας επισήμανε ο πρόεδρος Πάνος Κοτούμπας.
Κώστας Μπούτιβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :