Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΧΕΛΩΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Μαύρα μαντάτα απ’ το Αγγελόκαστρο αναφορικά με την ιστορική ομάδα του χωριού, τον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου. Η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00) και την μη συμμετοχή των σωματείων: ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ και ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, ανακοινώνει τα εξής: Τα παραπάνω 3 σωματεία δικαιούται να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της φετινής περιόδου, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00 (άρθρο 8 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.). Στις κενές θέσεις πλέον του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, με γνώμονα πάντα τη σειρά κατάταξης των αγώνων μπαράζ της Β’ κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στους ομίλους τους, τα σωματεία ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και ώρα 12:00.
Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν η μη κάθοδος της ομάδας στο πρώτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αιτωλ/νίας που ανήκει, είναι κατ’ ουσία και διάλυση της ομάδας.
Για τα περαιτέρω θλιβερά γεγονότα για την συμπαθή ομάδα των φιλάθλων όλης της Αιτωλοακαρνανίας, (και για τα επερχόμενα μνημόσυνα της ομάδας), θα σας κρατάμε ενήμερους απ’ αυτό εδώ το χώρο.
Κώστας Μπούτιβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :