Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΠΑΛΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Σκαμπανεβάσματα. Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στην σημερινή περίσταση για τον Αχελώο. Σκοτσέζικο ντούζ με λασπόνερο έκανε για μια ακόμα φορά στους φιλάθλους του ο ΑΧΕΛΩΟΣ κάνοντας μια απογοητευτική ακόμα ήτα μέσα στην έδρα του με 4-1 από το ισόβαθμο μέχρι χθές Δοκίμι.
Η άλλη μια βαριά ήττα φέτος, σίγουρα προκαλεί «τσουνάμι» στα συναισθήματα του κόσμου του ΑΧΕΛΩΟΥ. Θα είναι τρομερό λάθος όμως να κάνουμε την ομάδα «μπάχαλο» από τον πρώτο γύρο. Έστω ότι ξένοι παίχτες δε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ομάδας όπως λέγεται. Εμείς όμως, και απευθύνομαι σε όλο τον κόσμο του ΑΧΕΛΩΟΥ, είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε το βάρος της ομάδας που αγαπάμε, και να βοηθήσουμε με την υπομονή μας, αυτούς τους παίκτες που μοιραίως φέτος έχουμε, τουλάχιστον να βελτιωθούν.
Ούτε ο κόσμος χάθηκε από μια ήττα. Η σωτηρία της ομάδας θα κριθεί από πολλούς ακόμα αγώνες εντός κι εκτός έδρας, και στο τέλος λέει «ξυρίζουν» το γαμπρό. Το γεγονός όμως ότι ο κόσμος του ΑΧΕΛΩΟΥ που πάει στο γήπεδο γυρίζει απ’ την «κακαβαριά» με κατεβασμένα τα μούτρα, δε μπορεί να αγνοηθεί.
Τι έγινε λοιπόν πάλι ρε μάγκες; Μέχρι να πούμε δόξα το Θεό, πάλι Παναγία βόηθα;
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :