Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.

Επειδή "όποιος καίγεται στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι" δεν υπάρχουν πια περιθώρια για χαμόγελα και εφησυχασμούς. Και είναι αναγκαίο ο ΑΧΕΛΩΟΣ να κρατάει "χαμηλό προφίλ" για να μην πιαστεί πάλι στον ύπνο. Καμία λοιπόν προσπάθεια μεγαλοποίησης του θετικού σήμερα αποτελέσματος (3-2 επί μιας καλής ομάδας όπως ο ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ).
Η χρονιά θα πάει καλά μόνο αν οι ποδοσφαιριστές θυμούνται τα…"χαστούκια". Διαφορετικά, θα χυθεί η καρδάρα με το γάλα που άρχισαν να ξαναμαζεύουν από σήμερα. Μετά το ισχυρό ηλεκτροσόκ του προηγούμενου μήνα που δεν σταύρωσαν νίκη, πιστεύω να κατάλαβαν ποιοι «πρέπει να είναι» και τι «πρέπει να ζητάνε» στο γήπεδο. Και πρέπει απαραιτήτως οι παίκτες του ΑΧΕΛΩΟΥ να «κλείσουν τα αυτιά τους» στα μεγάλα λόγια. Απαγορεύεται αυστηρά να επηρεάζονται από… «υπεραισιόδοξες φωνές» που προκαλούν εφησυχασμό, προεξοφλώντας σίγουρη παραμονή στην κατηγορία. Το πάθημα του προηγούμενου μήνα πρέπει να γίνει μάθημα. Απαιτείται ωριμότητα και κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο για να υποσκελιστεί η όποια ποιοτική διαφορά με τους αντιπάλους.
Ούτε δηλώσεις και «μαγκιές» χρειάζονται. Καθρέφτης είναι το χορτάρι. Κανένας δε δικαιούται να φλυαρεί, πριν εξασφαλιστεί ο αντικειμενικός σκοπός.          
Κώστας Καστρινός.
Το φίλμ του αγώνα από το agrinio24. eu
7' Καλό σούτ του Αποστόλη Μπούτιβα δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Ανδρεόπουλου άουτ
9' Σούτ στην κίνηση του Αδραχτά άουτ
19' Γκόοοολ 0-1 Σέντρα απο δεξιά του Αλμπάνη η μπάλα φτάνει στον ξεμαρκάριστο στην περιοχή Αλεξόπουλο που με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα
24' Σουτ του Μπούτιβα άουτ
40' Γκόοοολ 1-1 Ο Μάριος Σαγάνας με εκτέλεση φάουλ απο αριστερά φέρνει την μπάλα στην περιοχή και ο Αλμπάνης στην προσπάθειά του να διώξει την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.
42' Γκόοοολ 1-2 Ο Παπαποστόλου κάνει την σέντρα σούτ απο δεξιά η μπάλα αιφνιδιάζει τους αμυντικούς, και παίρνει τροχιά προς την εστία και εκεί ο Νίκος Κάκκος με πλασέ απο κοντά την στέλνει στα δίχτυα
53' Ο Παπαποστόλου με μεγάλη μπαλιά βγάζει τον Αδραχτά απέναντι απο τον Μπότα που σουτάρει απο κοντά, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει στέλνοντας την μπάλα στο δεξί του δοκάρι και κόρνερ
55' Γκόοολ 2-2 Ο Δερβίσης λίγο έξω απο την περιοχή και αριστερά κάνει το συρτό σούτ, ο Ανδρεόπουλος φαίνεται να ελέγχει την μπάλα αυτή του γλιστράει απο τα χέρια και καταλήγει στα δίχτυα του.
58' Κόρνερ Παπαποστόλου η μπάλα φτάνει στον Γεωργακόπουλο που κάνει το σούτ στην αγκαλιά του Μπότα
66' Ατομική προσπάθεια και σούτ απο τον Μάριο Σαγάνα διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος
74' Σούτ Καλοκαίρη αποκρούει σε κόρνερ ο Ανδρεόπουλος
75' Αντεπίθεση με τον Αδραχτά που βγάζει σε θέση γκόλ τον Βαλμά αλλά το σούτ του φεύγει άουτ
84' Γκόοοολ 3-2 Γέμισμα απο τον Ανδρεάκη στην περιοχή ο Καλοκαίρης με πλασέ περνάει την μπάλα πάνω απο τον Ανδρεόπουλο και στην στέλνει στα δίχτυα.
Αχελώος Αγγελοκάστρου: Μπότας, Καντάνης (88' Γ.Σαγάνας), Δερβίσης, Γ.Τσιλιπάνος, Σ.Τσιλιπάνος, Προβίδας, Λ.Πεσλής, Ανδρεάκης, Μ.Σαγάνας (90+Μήκας), Α.Μπούτιβας (73' Παναγιωτόπουλος), Καλοκαίρης (88' Κ.Πεσλής)
Α.Ο.Χάλκειας: Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Παναγιωτόπουλος (88' Παχνής), Παπαποστόλου, Μυλωνάς, Γεωργακόπουλος. Αδραχτάς (88' Μαστραπάς), Κάκκος (67' Δαδάνης), Αλεξόπουλος, Βαλμάς, Αλμπάνης (77' Βαλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια :