Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ.

Κανείς δεν παίρνει κάτι περισσότερο από ότι δικαιούται και κανείς δεν έχει εισπράξει λιγότερα με βάση αυτά που αποδίδει. Σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι μπορείς να αδικηθείς απ’ το αποτέλεσμα ή και να ευνοηθείς σύμφωνα μ’ αυτό που έπαιξες. Σε συνεχόμενους αγώνες όμως να μην μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα, κάπου υπάρχει βλάβη. Κι όταν υπάρχει βλάβη, η επισκευή, η διόρθωση, είναι μονόδρομος. Αν σου χαλάσει η τηλεόραση για παράδειγμα, φωνάζεις τον μάστορα και τη φτιάχνει. Κι αν δεν μπορεί ο μάστορας που έχεις να την φτιάξει, παίρνεις άλλον.
Κι απ’ ότι μαθαίνω μετά και την τραγική εμφάνιση του Σαββάτου και την βαριά ήτα με 4-1 στην Ματαράγκα, Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αχελώου Αγγελοκάστρου αποτελεί ο Βαλάντης Ζώης. Ο κόουτς δήλωσε στη διοίκηση την παραίτησή του αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και πλέον οι διοικούντες της ομάδας του Αχελώου είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Η Σκληροπυρηνική μερίδα των φιλάθλων του ΑΧΕΛΩΟΥ, με την επωνυμία Gruppo Blue στρέφει τα βέλη της και σε παίχτες της ομάδας, εκδίδοντας την εξής ανακοίνωση: ''Λάθος συνταγή, παίχτες ανίκανοι για πρωταθλητισμό'': Δεύτερη σερί ήττα με μεγάλο σκορ για την ομάδα μας. Κατώτερος των περιστάσεων ο Αχελώος μετρώντας 9 γκολ παθητικό σε δύο αγωνιστικές και μάλλον ήρθε η ώρα κάποιοι να αναρωτηθούν τι ήρθαν να κάνουν στον Αχελώο και αυτοί που παρέμειναν από την προηγούμενη χρονιά αν μπορούν να συνεχίσουν. Η φανέλα του Αχελώου ήταν, είναι και θα είναι για πάντοτε βαριά γι' αυτό όποιος δεν μπορεί να την σηκώσει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις να αποχωρήσει το συντομότερο προτού η ομάδα βρεθεί σε δύσκολη θέση.
Κι επειδή είμαστε ακόμα στην αρχή και οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί που έχουν τις αντοχές τους και τα όρια τους, συνιστώ προς όλες τις κατευθύνσεις ψυχραιμία. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ έχει χρόνο και πείρα, για να αποφύγει τις περιπέτειες.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :