Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΡΑΒΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΧΕΛΩΟ.

Κάθε αρχή αγωνιστικής περιόδου λέγονται τα συνηθισμένα που γυροφέρνουν στο ίδιο νόημα: «είναι, ακόμα, νωρίς για συμπεράσματα»… «κι αν χάσουμε βαθμούς δεν τρέχει τίποτα, έχουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα μπροστά μας». Και σε ορισμένες περιπτώσεις, η χιλιοειπωμένη επιχειρηματολογία ευσταθεί, πάντα όμως ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε ομάδας. Και για τον φετινό ΑΧΕΛΩΟ, πρωταρχική επιδίωξη της ομάδας είναι να σώσει εύκολα τη χρονιά. 
Σε αυτό το πλαίσιο, το χαμένο τρίποντο στην έδρα σου, έχει τη σημασία του. Και σίγουρα, η υπερηφάνεια πληγώνεται όταν χάνεις από μια ισοδύναμη στη κατηγορία ομάδα. Άλλο πράγμα, όμως, η στενοχώρια της ήττας και άλλο η απαξίωση απ’ τη πρώτη αγωνιστική. Το αγωνιστικό πρόγραμμα τώρα στην αρχή, το ξέρουμε είναι παράξενο, και η ομάδα ακόμα μάλλον ανέτοιμη.
Όσο όμως υπάρχει υγιής νοοτροπία, διαρκής προσπάθεια για βελτίωση και ηρεμία στην ομάδα, η στήριξη στην δύσκολη προσπάθεια του ΑΧΕΛΩΟΥ θα θεωρείται πάντα δεδομένη. 
Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLATAGKOAL.GR.
Σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο Αντιρρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που επικράτησε τυ Αχελώου στο Αγγελόκαστρο με σκορ 2-1.
Λίγο πριν συμπληρθεί το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού ο Ανδρ. Καλαβριζιώτης με σκουτ έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο με 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Αχελώος ισοφάρισε στο 70' με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι του Προβίδα.
Ο Αρόμητος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 80' με σουτ του Θόδ. Καλαβρουζιώτη
Αχελώος (Βαλ. Ζώης): Μπότας, Καντάνης, Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Τσσιλιπάνος Σ., Τσιμπούκας (75' Λ. Ζαλοκώστας), Πεσλής (40' Προβίδας), Ανδρεάκης (65' Ρεντζέπης), Σαγάνας, Αντωνόπουλος, Πεσλής (40' Μήκας)
Ατρόμητος (Γιάννης Πανουργιάς): Καραδήμας, Βλάχος, Σπανογιάννης, Κάκκος, Θανασιός, Ευθυμιόπουλος (90' Πετσίνης), Κουραχάνης, Καλαβριζιώτης Ανδρ. (88' Ζαχαρόπουλος), Ζαχαρόπουλος (74' Κλαβρουζιώτης Θ.), Κάκκος (75' Κάπο)


Δεν υπάρχουν σχόλια :